Az első japán prémium nehéz tank: Type 63 bemutató

Az első japán prémium nehéz tank: Type 63 bemutató

A legfigyelemreméltóbb részei a bordázott tetejű löveg, valamint a hidropneumatikus felfüggesztés.

A Type 63 projekt a Mitsubishi nehézipari vállalat független fejlesztése volt, amely a tűzerő és a páncélzat javítását tűzte ki célul, a nagy mobilitás megőrzése mellett. A fő újítás a lövegtorony kialakítása volt egy oszcilláló, elszigetelt központi lövegtérrel, amelynek hátsó részén helyezkedett el az automata töltőrendszer. A projekt munkálatai a konfigurációs koncepciók és a torony szabadalmaztatási szakaszában félbeszakadtak.

A Type 63 a WoT-ban

A Type 63 az első VIII-as szintű prémium japán nehéz harckocsi a játékban. A legfigyelemreméltóbb részei a bordázott tetejű löveg, valamint a hidropneumatikus felfüggesztés. A tank azonban egyfajta identitásválságban van: nehéz harckocsiként van besorolva, de nincs elég páncélzata a szemtől-szembeni harchoz. Talán szeretne közepes lenni, de hiányzik belőle a sebesség és a kezelhetőség. Összességében támogató jármű szerepkörben a legjobb.

A Type 63 egy 105 mm-es löveggel van felszerelve, amely egyedülálló mechanikával rendelkezik: ha a tüzelés után vársz, hogy a löveg lehűljön, akkor a következő lövedéked pontossága megnő – akár elképesztő, 0,28 m-es szórás is elérhető 100 m-en! Jó pozicionálással, amely kihasználja a 12 fokos lövegsüllyedést, a tank hatékony hegyi mesterlövésszé válik, amelyet a hidropneumatikus felfüggesztés is jól kiegészít (hasonlóan a svéd közepes tankok ostrom módjához). 

ELSŐDLEGES FELSZERELÉSEK Fejlesztett edzés Turbótöltő Töltésgyorsító
MÁSODLAGOS FELSZERELÉSEK Fejlesztett edzés Függőleges stabilizátor Töltésgyorsító

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.