Egy félelmetes monstrum: Tiger-Maus bemutató

Egy félelmetes monstrum: Tiger-Maus bemutató

Masszív jármű, amit nagyszerű védelemmel és egy klasszikus német ágyúval szereltek fel, és arra készült, hogy lehengerelje az ellenfelet. 

Egy 120 tonnás, szupernehéz harckocsi terve, amelyet 1942 szeptembere és decembere között dolgoztak ki. A jármű a tervek szerint a Pz.Kpfw. Maus tornyát, valamint a VK45.02 (H) sebességváltóját, hűtőrendszerét és néhány más modulját használta volna. A harckocsi a Tiger-Maus elnevezést kapta. A projektet törölték, de később az E 100 fejlesztése során folytatták.

Tiger-Maus a WoT-ban

A  tank neve mindent elárul. Míg X-es szintű nagytestvére az egyik legértékesebb nehéz tank a játékban, a IX-es szintű hibrid kistestvérnek is van néhány egyedi tulajdonsága, amelyek erős harctéri jelenlétet biztosítanak számára. Egy jó szakaszban, jó sidescraping képességekkel és a gyenge pontok elrejtésével ez a tank hatalmas káoszt tud okozni. 

A Tiger-Maus 128 mm-es lövege megbízható és konzisztens tűzerőt biztosít, félelmetes 530 HP-s átlagsebzéssel. Viszont a majdnem 16 másodperces újratöltési idő miatt percenként csak 2052 HP sebzésre képes, ami átlagosnak mondható az osztályához és a szintjéhez képest. A páncélzata a fő erőssége. A 200/120/100 mm-es járműtesttel és 300/150/140 mm-es toronnyal rendelkező jármű ferde páncélzata extra védelmet nyújt, mivel a lövések lepattannak róla. Kiváló sidescraper, és képes egyedül is tartani a szárnyakat.

ELSŐDLEGES FELSZERELÉSEK Fejlesztett edzés Turbótöltő Töltésgyorsító
MÁSODLAGOS FELSZERELÉSEK Fejlesztett edzés Függőleges stabilizátor Töltésgyorsító

Senki sem a sebességéért játszik a német nehéz tankokkal, és ugyanez igaz a Tiger-Mausra is, amelynek a csúcssebessége mindössze 32 km/h. Nyílt terepen könnyű célpont, és nehezen mássza meg a dombokat. Mozgékonysága sík terepen jobb, és a jármű városi környezetben is kiválóan teljesít – főleg, ha a csapattársak is támogatják. Ha egyszer kiválasztottál egy pozíciót, próbálj meg ott maradni, és a lehető legkevesebbet mozogni.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.