Boombl4 visszatért, este már debütál az RMR kvalin

Boombl4 visszatért, este már debütál az RMR kvalin

A 1WIN csapatában folytatja fél év kihagyás után a játékot Boombl4, ahol korábbi Entropiq-játékosokkal és egy jónevű edzővel dolgozhat együtt.

Az orosz 1WIN bejelentette a következő szezonra tervezett felállásának utolsó darabjait is tegnap este: Boombl4 több mint félév kihagyás után visszatér a szerverre irányítóként, valamint az Entropiq volt edzője, hooch is csatlakozik hozzá, illetve korábbi növendékeihez, NickelBackhez és Foresterhez. Az említett játékosok mellett az aktív felállás tagja lesz deko és TRAVIS is, akik még a 1WIN korábbi csapatából maradtak a szervezet kötelékében.

A bejelentés legnagyobb híre egyértelműen Boombl4 visszatérése, aki még 2022 májusában került ki a NAVI kezdőjéből, azóta pedig nem igazán játszott. A Majort is nyerő IGL azután veszítette el helyét a világ egyik legjobb csapatában, hogy a volt feleségével megromlott az egyébként igen rövid házassága, a válásuk körüli dráma pedig nyilvánosan zajlott. A NAVI nem kért ebből, így inkább a kispadra kényszerítették Boombl4-ot. A visszatérésére pedig azóta is készült, tavaly nyáron hírbe hozták a G2-val, ősszel pedig egy BetBoom nevű céggel – ezekből viszont semmi sem lett. Mindezek mellett megpróbálkozott a szabadidejében a rapzenéléssel is.

A 1WINnél nemrég döntöttek több cseréről, így korábbi irányítójuk, glowiing, valamint flamie is távoztak a szervezettől. Boombl4 és – néhány nappal ezelőtt – Forester az ő helyeiket vették át a kezdőben. A csapat debütjére már nem kell sokat várni, ma este a Viperio ellen játszanak a BLAST.tv Párizs Major európai RMR-jait megelőző zárt selejtezős szakaszban.

A 1WIN felállása

Kirill „⁠Boombl4 Mikhailov
Aleksei „⁠NickelBack Trofimov
Igor ⁠Forester Bezotecheskiy
Denis „⁠deko Zhukov
Aleksandr ⁠TRAVIS Timkiv

Dmitry „⁠hooch Bogdanov (edző)

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!