Rapzenélésbe fogna Boombl4?

Rapzenélésbe fogna Boombl4?

A jövőjéről posztolt egyet a NAVI volt irányítója, Boombl4.

Boombl4 a nagy visszatérését tervezi a NAVIból történt kirúgása és a feleségével botrányosra sikerült válása után. Az orosz irányító Telegramon osztotta meg gondolatait arról, mihez is kezd most, hogy élete legviharosabb időszaka véget ért. Eszerint Európában szeretné folytatni a profi CS:GO-s karrierét, valamint egy új hobbiba is belevágna, méghozzá a rappelésbe.

„Szerettem volna érinteni egy kérdést, ami mindenki fejében megfogalmazódott – az új csapatom. Most úgy érzem, hogy véget ért az életem egyik legnehezebb része. Világos céljaim és követeléseim vannak saját magam és az új csapatom felé is. Nincs afelől kétség, hogy a NAVI nélküli történetemhez jó kezdés lenne egy csapat Európából. Meglátjuk, melyik lesz az és hogyan alakul. Jó PR, hogy fogadásokat tesznek az átigazolásomról. Egy zseni a csávó, aki ezt kitalálta, de nem támogatom.”

Ezután éles váltást követően a rappelésről kezdett írni egy posztban. Nem sokkal korábban kitett egy képet is, amin épp a stúdióban látható, ezt igyekezett megmagyarázni azoknak, akik nyilván Counter-Strike játékosként rajonganak érte:

Forrás: Boombl4

„A kreatív munkám. Rengetegen biztosítottak a támogatásukról júniusban és ez új dolgok felé terelt. Rosszul sejtitek, ez egyáltalán nem akadályoz a felkészülésben, a játékomban és az ellenfelek kielemzésében. Ugyanolyan élvezettel játszom, tanulok és fejlesztem a játékom gyenge elemeit. De ugyan már, az emberek könyveket írhatnának a történetemről, akkor miért ne dobhatnék pár sort egy beatre a saját kedvemért?”

Egyelőre nem tudni, hol köthet ki Boombl4, ha egyáltalán fontolóra veszik az európai csapatok őt. A G2-val ugyan hírbe hozták kétes orosz források, ami nem nagy meglepetés, mert NiKoék épp irányítót keresnek Aleksib helyére. Azonban a volt csapattársa, s1mple, nem tartja esélyesnek, hogy Boombl4-ot bevegyék oda.

Az átigazolási időszak legfrissebb hírei egy helyen

Borítókép: PGL

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!