Boombl4 kitálalt a viharos házasságáról és a kábítószerezésről

Boombl4 kitálalt a viharos házasságáról és a kábítószerezésről

A NAVI volt irányítója a kábítószeres vádakra is reagált, állítása szerint egyszer próbálta ki, de nem nyerte el a tetszését.

Boombl4 kapcsolata sosem volt egyszerű a volt feleségével, LiQueennel. Ez számtalanszor kiütközött nyilvánosan is, de a NAVI volt irányítója nemrég egy interjúban részletesen elmesélte, ő hogyan élte meg az egészet, kiegészítve a publikus információkat néhány újjal. Ebből kiderül, mennyi pénzt költött Boombl4 LiQueenre, hogyan készült a kábítószerezős videó és hogyan zajlott a válása. LiQueen az interjú után reagált az elmondottakra Telegramján, hazugnak nevezve volt férjét, ám új információt, bizonyítékot nem szolgáltatott a korábban megdöntött vádjaival kapcsolatban.

Boombl4 és LiQueen kapcsolata 2021 első felében indult. A nő ekkor prostituáltként dolgozott, a játékos többször igénybevett hasonló szolgáltatást és egy ilyen hívás során találtak egymásra. Alig fél évvel később, augusztusban pedig egy nyilvános szakítással úgy tűnt, véget is ért a kapcsolatuk. Aztán másnap újra összejöttek. Ugyanez megtörtént szeptemberben is az interjú szerint, de azt kettejük között tudták tartani.

„Szakítottam vele többször is... A legtöbb alkalommal azért, hogy megértse a helyzet súlyát. Az idegeim nem bírták, hiába próbáltam békésen tisztázni vele a dolgokat, a vége mindig az lett, hogy belefáradtam” – mondta a játékos.

Így érkezünk el 2021. november 7-éhez, amikor a NAVI megnyerte a Stockholm Majort és Boombl4 a színpadon megkérte LiQueen kezét. Erről elmondta, hogy amikor Mexikóban nyaraltak, akkor jöttek össze hivatalosan is, nem sokkal később össze is költöztek, de a Major előtt ismét szakítottak, mert LiQueen anyja meggyőzte a lányát arról, hogy a kapcsolatukból semmi jó nem sülhet ki. Boombl4 ekkor elköltözött, hamarosan jött a bootcamp és Stockholm. A Major során egyáltalán nem beszéltek egymással, egészen az utolsó napokig, amikor már szinte biztos volt a NAVI bajnoki címe. Ez azért is fontos, mert Boombl4 tett egy meggondolatlan ígéretet LiQueennek:

„Még régen [Mexikóban] megígértem, amint megnyerem a világbajnokságot, megkérem a kezét a színpadon. A szavamat adtam” – mondta Boombl4.

Egészen a lánykérésig külön voltak, LiQueen valaki mással „töltötte az időt”, ahogyan Boombl4 fogalmazott. Amikor látszott, hogy a NAVI sikerrel jár a stockholmi versenyen, akkor kezdte LiQueen felemlegetni a mexikói ígéretet. A NAVI többi játékosa tudott erről a tervről, próbálták is lebeszélni róla Boombl4-ot, de nem jártak sikerrel, így megtörtént. Ezt a válás után s1mple is hangoztatta, Boombl4 pedig most megerősítette.

Mindeközben kikerült az internetre több meztelen felvétel is LiQueenről, amelyek a múltját bizonyították, de ezek valódiságát a pár tagadta. Boombl4 most már elismeri, csak támogatni szerette volna a barátnőjét a nehéz helyzetben és innentől kezdve igyekezett olyan döntéseket hozni, amelyekkel őt részesítette előnyben. De LiQueen bizonyos értelemben a saját maga ellensége volt. Nem sokkal később ugyanis publikált egy képsorozatot, ahol a NAVI logóját festette a meztelen felsőtestére a támogatása kifejezéseképpen. Idén pedig az orosz zászlós arcfestésével verte ki a biztosítékot az orosz-ukrán háború kitörése után – ezért Boombl4-nak elnézést kellett kérnie. Bár Boombl4 nem értett egyet LiQueen posztjaival, lenyelte őket, mert nem tudta meggyőzni a feleségét arról, hogy az engedélye nélkül ne posztoljon. Ezen felül a játékos igyekezett segítséget nyújtani neki, hogy megváltozzon, túllépjen a múltján, de nem járt sikerrel, mert nem akart tanulni a hibáiból.

A válás végül Boombl4 ötlete volt. Azt mondta, korábban még viccelt azzal, hogyha választania kellene LiQueen és a karrierje között, akkor előbbi élvez majd előnyt, de ez visszaütött. Amikor kirúgták a NAVIból, a felesége úgy viselkedett szerinte, mintha mi sem történt volna, miközben ő volt az oka az egésznek. A válás előtt az úgynevezett „hering-incidenskor” látták egymást utoljára a felek, ezt követően Boombl4 hazament.

Így érkeztünk el június 8-hoz, a válás napjához. Az ehhez vezető napokban LiQueen közzétett egy videót, amelyen Boombl4 mefedront fogyaszt, majd drogfüggőnek titulálta üzeneteiben. Boombl4 ezt a tiszta tesztje után most ismételten tagadta. Továbbá elmesélte, hogy a felvétel Mexikóban történt, amikor életében először és utoljára kipróbált egy kábítószert: „Nagyon negatív véleménnyel vagyok a drogozásról. Igen, egyszer kipróbáltam... Nagyon nem tetszett az élmény.”

Maga a válási procedúra sem volt problémamentes, ugyanis amint találkoztak, LiQueen kiragadta Boombl4 kezéből a telefonját, hogy átböngéssze azt. Fél órán át hagyta neki, mire úgy döntött, kilöki a kezéből a mobilt. Boombl4 szerint arra próbált a felesége bizonyítékot találni ekkor, hogy homoszexuális, mert a nő szerint csak azért vette el a játékos, hogy leplezze kapcsolatát egy közeli barátjával. Ezután megpróbálta zsarolni őt a hivatalban kiabálva, hogy adjon neki ötmillió rubelt. Ezt nem tette meg, de az interjú során elismerte, a teljes kapcsolatuk ideje alatt 28 millió rubelt, azaz 193 millió forintot költött rá vagy adott neki, többek között hiteleket törlesztett és szépségápolást is fizetett neki. A veszekedés – melybe mindkét fél édesanyja is beszállt – azzal ért véget, hogy aláírták a papírokat és ki-ki ment a maga útjára. Közös tulajdonaik nem voltak, így ilyen jellegű vita nem merült fel.

Az interjú végén Boombl4 elmondta, levonta a tanulságokat. Szerinte gyakrabban kellene hallgatnia a barátaira, a családjára, a fejével kell gondolkoznia. A válás után szeretne visszatérni a tier-1 Counter-Strike-hoz:

„Vissza akarok jutni, bármi áron. Az a cél, hogy folytassam a játékot, 23 éves vagyok, ismerem a győzelem ízét. Győzni akarok, halandónak érezni magam. Nem számít kivel, ez az álmom” – mondta a játékos.

LiQueen reagál

Boombl4 volt felesége úgy reagált a fentiekre, hogy hazugnak nevezte a volt férjét, aki össze-vissza beszél egyik interjúról a másikra. A drogozós videó szerinte idén tavasszal készült, nem tavaly nyáron. Az egész interjúról pedig azt gondolja, hogy csak azért készült, mert Boombl4 figyelemre vágyik és képtelen elfelejteni a volt feleségét. „Ha legalább úgy játszanál, mint s1mple, akkor talán a NAVInak lett volna oka megtartani téged, narkós” – tette hozzá LiQueen.

A nő viszont elismerte, hogy tényleg ötmillió rubelt kért a váláskor. Ez szerinte azért illette volna meg, mert amíg együtt voltak, Boombl4 százmilliót keresett a támogatásával. Továbbá az egészségügyi állapotára hivatkozva – gyógyszereket szed, nem tud dolgozni – szeretett volna egy biztonsági hálót a válásuk utánra.

Borítókép: HLTV/theMAKKU

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



SZERINTETEK MELYIK FÉLNEK VAN IGAZA?

  • 80 %
  • 20 %