Boombl4 kommentálta a háborút, bizonytalan a jövője a NAVInál?

Boombl4 kommentálta a háborút, bizonytalan a jövője a NAVInál?

Most a Majorön van a fókusz, de utána beszélni fognak a jövőről a NAVIval.

A NAVI kapitánya, az orosz származású Boombl4 eddig nem kommentálta az orosz-ukrán háborút. A NAVI nyilatkozatai után sok pletyka kering arról, hogy a csapat egyben marad-e egyáltalán. Eközben nem lehetett tudni, hogy az orosz játékosok mit gondolnak az egész helyzetről, hiszen a szankciók nem csak a karrierüket, de magánéletüket is érinthetik, potenciálisan Európába kell költözzenek, ha folytatni szeretnék. Bár s1mple szerint egyben marad a csapat.

Boombl4, aki éppen egy váláson is keresztül megy, most először szólalt meg az ügyben Instagramon, az oroszul írt üzenetét az Escore News angol fordításából kiindulva közöljük teljes egészében:

„Májusban lesz három éve, hogy a NAVI kapitánya lettem. Számtalan érzelmet átéltem ezidő alatt. Imádom a csapatom és a klubom, de jelenleg vegyesek az érzelmeim. Sajnálom, hogy ilyen sokáig csendben maradtam a történésekkel kapcsolatban, valamint a feleségem, Lika elfogadhatatlan megnyilvánulásai miatt. Sok bootcampen voltam már Ukrajnában, sohasem éreztem magam kirekesztve semmilyen alapon, mindig is otthon éreztem magam. Sajnálom a TV-ben teljesen megbízó polgártársaimat és azt, hogy nehéz az épelméjű embereknek, mint nekem, a nevén nevezni a dolgokat. Értem, hogy sok ember nem lesz elégedett ezzel az üzenettel, de szeretném elmondani, hogy én békepárti és vérontás ellenes vagyok. Ennyit mondhatok most. Előttünk van egy Major, utána én és a klubom eldöntjük merre tovább. Remélem támogatni fogtok minket a versenyen.”

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!