Három hónapnyi házasság után, máris válik a NaVi-irányítója

Három hónapnyi házasság után, máris válik a NaVi-irányítója

Nem tartott sokáig a házasság, de a lánykérés emlékezetes marad a CS:GO-rajongók számára.

A tavalyi PGL Major több szempontból is emlékezetes marad. Egyrészt hosszú évekig emlékszünk majd még a szervezés és a megvalósítás gyenge minőségére, a hibákra, másrészt ott a döntő, a NaVi győzelme és NiKo óriási bakija, harmadrészt pedig ott volt Boombl4, aki a döntő utáni pillanatokban kérte meg orosz barátnője kezét.

A fiatalok nem vártak sokat, 2022 elején egybekeltek, hogy aztán három hónap múlva, még idén áprilisban már a válásuktól legyen hangos a sajtó. A NaVi irányítója és felesége ugyanis eddig bírták. LiQueen közösségi média felületein jelentette be a hírt, de részleteket nem árult el. Magánéletüket megtartották maguknak és ez így is van rendjén.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

LiQueen (@liqueen.offi) által megosztott bejegyzés

Persze a rajongók azonnal őrült találgatásokba kezdtek. Egyesek szerint a háború, az orosz-ukrán konfliktus az, ami szétszedte őket. Boombl4 felesége nyíltan támogatta bejegyzéseiben Oroszországot, ami való igaz, hogy konfliktusokat szülhetett. Egyik félnek sincs követelése a másik felé, mondhatni békésen váltak el.

Boombl4 és a NaVi a napokban a PGL Major RMR-versenyén játszott, ahol bár nem volt tökéletes a teljesítményük, 3-1-es összesített mérleggel így is magabiztosan továbbjutottak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted visszatér még idén a NaVi a HLTV ranglista élére?

  • 65 %
  • 35 %