Boombl4-ot drogfogyasztással vádolja és zsarolja a volt felesége

Boombl4-ot drogfogyasztással vádolja és zsarolja a volt felesége

A NAVI korábbi kapitánya tegnap vált el hivatalosan a feleségétől, aki ezzel egyidőben hűtlenséggel és kábítószerfogyasztással vádolta meg boombl4-ot. Utóbbiról ráadásul közzétett egy videót, amely azóta is kering az interneten.

A NAVIból „a klub hírnevének kockáztatása” miatt kitett boombl4 konfliktusa a feleségével hónapok óta húzódik. Lika „LiQueen” Mikhailov kezét a PGL Major Stockholm döntője után élő közvetítésben kérte meg tavaly ősszel az irányító. Januárban már össze is házasodtak, de az orosz-ukrán háború február végi kitörése óta LiQueennel folyamatosan romlott a kapcsolatuk, ráadásul mindez nyilvánosan történt. Februárban még egy akár viccesen is felfogható képpel várta haza urát Katowicéből a kiesésük után. Alig egy hónappal később viszont egy olyan képet tett közé LiQueen, ahol orosz zászlót festett az arcára és hazája iránt érzett szeretettéről tanúskodott azzal a kiegészítéssel, hogy „még több érdekes dolog jön hamarosan, ne iratkozzatok le”. Két héttel az incidens után már a válásról beszéltek a felek és ugyan nem teregették ki a teljes szennyest, de boombl4 nyilvánosan elnézést kért a felesége viselkedéséért, ami nem igazán passzolt ahhoz, hogy a játékos egy ukrán szervezethez tartozott.

A PGL Major Antwerpent követően május 28-án a NAVI bejelentette boombl4 eltávolítását a felállásukból, de a klub hírnevével kapcsolatos ködös indoklásból nem derült ki, hogy a háború vagy a feleség a kirúgás oka – akkor még előbbi tűnt valószínűbbnek. Ám a szerdai események az utóbbi irányba döntötték a kérdést: LiQueen a Telegram-csatornáján tett közé olyan üzeneteket, amelyekben boombl4-ot többszöri hűtlenséggel és kábítószerfüggőséggel vádolta. Utóbbival kapcsolatban még egy videót is posztolt, ami azóta is kering az interneten és sok profi játékos reagált is rá. Ezen nem teljes kétséget kizáróan, de felismerhetően boombl4 szerepel, amint valamilyen fehér port (LiQueen üzenetei alapján mefedront) fogyaszt. Ezzel egyidőben boombl4 is közzétett egy posztot Twitteren, ahol elmondta rajongóinak, hogy június 8-án hivatalosan is elváltak a feleségével, aki képekkel és videókkal zsarolja őt, köztük temérdek hazugsággal, ami miatt rágalmazási pert indít ellene.

A vádak és a történtek alapján kérdéses, hogy a korábbi spekulációk, miszerint boombl4 Európában vagy Észak-Amerikában folytatja a karrierjét, még valóra válhatnak-e. Láthatóan többen kritizálták LiQueent a kitálalásért és amiért ilyen jellegű videókat készített a házasságuk alatt zsarolás céljából, mint boombl4-ot, a vádolt személyt. De a NAVI volt irányítójának helyzete nem túl fényes még így sem. Sok szponzornak a mostani légkörben már az is nehezen elfogadható, ha Oroszországban élő oroszoknak adnak pénzt, de ez a dráma a játékos és a volt felesége között már lehet túl sok negatív publicitás.

Ami a NAVIt illeti, láthatóan túllépett a szervezet boombl4-on, nem is foglalkoztak a vádakkal, electroNic lesz az új irányítójuk és készülnek a BLAST Premier tavaszi döntőjére, mintha mi sem történt volna. A volt csapattársak közül egyedül s1mple reagált a helyzetre egy streamben, ahol azt mondta: ők már régen figyelmeztették boombl4-ot LiQueen miatt, akire csak egyszerűen „büdös szajhaként” hivatkozott végig, továbbá s1mple maga több mint egy hónappal ezelőtt megtippelte már állítása szerint, hogy zsarolás lesz a történet vége.

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!