Egy orosz menedzser szerint Boombl4 Európában vagy Amerikában folytatja

Egy orosz menedzser szerint Boombl4 Európában vagy Amerikában folytatja

Megjelentek pletykák, miszerint Boombl4 a flamiet is játszató 1WIN-be megy a NAVIból, de a menedzserük ezt esélytelennek tartja.

A 1WIN menedzsere, Artem „mouseTT” Karyagin cáfolta az értesüléseket, miszerint Boombl4 a NAVIból hozzájuk igazolna. Az orosz játékost a Major után tették kispadra, összefüggésben a NAVI vezetőségének az orosz-ukrán háborúra adott reakcióival. MouseTT szerint már csak azért is esélytelen, hogy hozzájuk kerüljön a hoppon maradt irányító, mert biztosan kapni fog jobb ajánlatokat, amivel ők nem tudnának versenyezni. Ráadásul már leigazolták lollipop21k-t is, tehát a felállásban sincs üresedés jelen pillanatban – bár egy Boombl4 kaliberű játékosnak lehet csinálnának, ha kellene.

„Nem tudom honnan jönnek ezek a pletykák arról, hogy Boombl4 csatlakozik a csapatunkhoz. Bár jó kapcsolatot ápolunk Kirillel [Boombl4], nem is gondoltunk erre. Jelenleg az ESL Challenger rájátszására készülünk. Továbbá, Boombl4 valószínűleg nagyon jó ajánlatokat kap Európából és Amerikából is. Ilyen versenyben nagyon nehéz lenne orosz kluboknak elorozni őt” – mondta mouseTT a Cybersport.Metarating.ru oldalnak.

Borítókép: HLTV/theMAKKU

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!