b1t megerősítette: electroNic lesz a NAVI irányítója!

b1t megerősítette: electroNic lesz a NAVI irányítója!

Korábban csak opcióként merült fel electroNic irányítóvá válása, de b1t egy streamen megerősítette, hogy ő lesz a NAVI IGL-je a BLAST Premier tavaszi döntőjén Lisszabonban.

A BLAST Premier tavaszi döntőjére készülődve nincs egyszerű helyzetben a NAVI, hiszen a Major után kénytelenek voltak megválni irányítójuktól, boombl4tól. A múlthéten végül bejelentették, hogy a lisszaboni versenyre a MAD Lionstől érkezik próbaidőn sdy (korábban somedieyoung), de hogy ki lesz az irányító, azt csak félig-meddig merték kimondani eddig. A megerősítés most b1ttől érkezett, aki egy Twitch stream során tömör, de egyértelmű választ adott: electroNic.

A NAVI COO-ja, xaoc sokat szerepelt a hírekben a múlthéten, például elárulta, hogy YEKINDARral nem tárgyalnak, busternek viszont örülnének a VP-ből, ha jöhet ingyen. Ehhez képest éles váltás sdy, akiről egészen a bejelentésig nem szóltak pletykák sem. ElectroNic irányítóvá válásáról is xaoc beszélt először, de akkor még inkább úgy fogalmazott, hogy ez egy opció, gondolkozik rajta a csapat. ElectroNic korábban irányított néhány pályán keresztül a NAVInál, de az nem volt túl nagy siker. Viszont b1ad3 szárnyai alatt boombl4-ból is sikerült jó IGL-t faragni, így idővel a legendás irányító-edző a saját növendékével is sikeressé válhat még, minden adott hozzá.

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!