Beugróval pótolja a NaVi a kispadra tett boombl4-t

Beugróval pótolja a NaVi a kispadra tett boombl4-t

Kíváncsian várjuk, hogy mire lesz így elég a csapat.

Derült égből villámcsapasként ért minket a hír, miszerint pár napja a NaVi kispadra tette irányítóját, boombl4-t. Az orosz IGL stílusára, játékára, eredményességére nem panaszkodhattak, a fiatal irányító azért került kispadra, mert nem volt hajlandó elköltözni Oroszországból. Ahogy a NaVi ukrán CEO-ja fogalmazott:

„Nem fogunk együtt dolgozni olyan emberekkel, akik Oroszországban élnek, akik adót fizetnek Oroszországnak. Reméljük, hogy orosz játékosaink a költözés mellett döntenek."

Bármennyire is érthető sokak szemében az ukrán org álláspontja, a közvélemény szerint ezzel jókora öngólt lőttek. Kitenni a csapat egyik legértékesebb tagját a nyári szezon kezdetén... sokak szerint nem volt bölcs döntés.

A pletykák szerint boombl4 az EU- vagy akár az NA-mezőnyben is kiköthet, de ezek egyelőre még csak találgatások. Az viszont már nem, hogy kivel pótolja az üresedést a NaVi. Következő versenyük a BLAST Premier Spring Final, ahol már sdy (MAD Lions, Spirit), korábbi nevén somedieyoung egészíti majd ki a csapatot.

Az ukrán játékos egyelőre csak beugróként érkezik, aféle próbaidőre, később pedig meglátják, hogy mennyire illik bele az összképbe, hogy megtartják-e őt hosszú távon is.

Egyelőre nem tudni, ki lesz a NaVi-irányítója. A pletykák szerint electronic kaphatja meg ezt a szerepet, de ez sem nyert még hivatalos megerősítést. Legkésőbb másfél hét múlva minden kiderül, hiszen június 15-én kezdődik a BLAST Premier Spring Final, amit élőben követhettek majd az Esport1TV-n.

A NaVi felállása a BLAST Premier Spring Final versenyére:

  • Oleksandr "s1mple" Kostyliev
  • Denis "electronic" Sharipov
  • Ilya "Perfecto" Zalutskiy
  • Valerii "b1t" Vakhovskyi
  • Viktor "sdy" Orudzhev (beugró)
  • Andrii "B1ad3" Horodenskyi (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!