Tiszta lett Boombl4 drogtesztje

Tiszta lett Boombl4 drogtesztje

Boombl4-nak a NAVI hírnevének kockáztatása miatt kellett távoznia klubjától májusban. Korábban úgy tűnt, hogy a háború hatásai állhatnak a döntés hátterében, most már egyre biztosabb, hogy a válása körüli dráma miatt tették ki a csapatból.

A NAVIból kitett irányító, Boombl4 múlthét szerdán jelentette be, hogy elvált feleségétől, LiQueentől. A nő ezen a napon Telegramon osztott meg olyan vádakat az orosz játékosról, mint hogy többször hűtlen volt és hosszabb ideje kábítószerfüggő. Utóbbival kapcsolatban még egy videót is posztolt, ami azóta is kering az interneten: ezen nem teljes kétséget kizáróan, de felismerhetően boombl4 szerepel, amint valamilyen fehér port (LiQueen üzenetei alapján mefedront) fogyaszt.

Boombl4 most egy új tweetje alapján drogtesztet csináltatott a válása napján, ennek eredménye a mellékelt képek alapján tiszta lett (itt angolra fordítva is megtekinthető). A játékos korábban azt nyilatkozta, hogy volt felesége ezekkel a vádakkal zsarolni próbálja őt, a képek és a videók nem valódiak. A történtek miatt rágalmazási pert fog indítani LiQueen ellen. A kettejük konfliktusa hónapok óta zajlik, rendszeresen a nyilvánosság előtt.

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!