Boombl4 volt felesége szerint a kábítószerezés volt a kirúgás oka, nem ő

Boombl4 volt felesége szerint a kábítószerezés volt a kirúgás oka, nem ő

LiQueen azt állítja, a NAVI egyik menedzsere kiszúrta őket a Major után bedrogozva, másnap már ki is tették Boombl4-ot.

Folytatódik a Boombl4 és a felesége közti dráma, miután legutóbb a válásuk napján kábítószerfüggőséggel vádolta meg a nő a játékost. Azóta Boombl4 kiposztolt egy tiszta drogtesztet, de LiQueen továbbra is állítja, nem ő miatta, hanem a drog miatt rúgták ki volt férjét a NAVI-ból. LiQueen újabb posztját az Escore News fordítása alapján, változatlanul közöljük.

„Emlékeztek, amikor azt írtam, hogy Kirillt [Boombl4] nem az én patrióta posztjaim miatt tették ki? Senki sem hitt nekem. Amikor a világbajnokságról [Antwerpen Major] repültünk haza, akkor be voltunk állva megint és a szer hatása alatt olyan hülye volt, hogy észrevette őt a menedzsment és másnap ki is rúgták. Sokkal a válásunk és a botrány előtt. Csak szerettem volna, ha tudjátok. Most már nem számít, ezért mondom el. Nem fogok többé ezzel a témával foglalkozni” – állítja LiQueen.

LiQueen állításai azonban ellent mondanak annak, amit xaoc, a NAVI egyik vezetője nyilatkozott a helyzetről. Ő azt állította korábban, hogy Boombl4-csal minden rendben volt, ismerik őt három éve, normális srác. De ami körülötte zajlik, bizonyára beleértve a feleségét és a háborút, azzal nem tudnak mit kezdeni most. Konkrétumokba viszont ő sem ment bele, csupán úgy minősítette a helyzetet, hogy Boombl4 nagy kockázat a NAVI hírnevére.

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!