Elvéreztek a magyarok a nyílt RMR-selejtezőkön

Elvéreztek a magyarok a nyílt RMR-selejtezőkön

Torzsin kívül nem lesz más magyar játékos a párizsi Majort megelőző RMR-okon.

Kedden este elindult a BLAST.tv Párizs Major RMR-jainak második nyílt selejtezője, ahol a magyar csapatok és a külföldi mixekben játszó játékosok ismét nekivághattak a Majorre vezető hosszú útnak. Azonban a siker sajnos ezúttal is elkerülte őket: a Budapest Five az első körben, a Lenovo Legion Honvéd a másodikban, a Juggernauts a negyedikben esett ki, de az előző alkalommal legmesszebb jutó Sangal is ezen a ponton búcsúzott ezúttal. Az első napot egyedül a Rapid Ninjas élte túl a magyarok közül, így ők szerdán délután folytathatták a menetelést egy zárt kvalifikációs hely reményében.

Aaronék első ellenfele a top 64-ben az ALTERNATE aTTax volt, akiket 16:12-re legyőztek Infernon. Ezután a román NEXUS következett a legjobb 32 között, ha ez is összejött volna a Rapid Ninjasnak, nem csak messzebb jutnak, mint az első selejtezőn, de már a közvetlen továbbjutásért játszhattak volna Bo3-at. De a remény gyors és szomorú halált halt, sajnos a NEXUS 16:6-ra legyőzte őket Mirage-on, kiejtve ezzel az utolsó magyar játékosokat is a kvalifikációról. Ez azt jelenti, hogy a MOUZban játszó torzsi lesz az egyetlen magyar játékos a párizsi Majort megelőző RMR-okon.

A magyarokon túl a francia Major miatt újra összeálló shox és SmithZz Nakama nevű mixe is kiesett a selejtezőkről. A legendás veteránok tehát biztosan nem játszhatnak már a hazai közönségük előtt. De az őket kiejtő és leginkább Snax miatt ismert Let Us Cook sem utazik Párizsba. Ahogyan smooyáék Benched Heroesa, az észak-macedón BLUEJAYS, a Dotaból ismert Dendi által alapított B8, az olofmeister, GeT_RiGhT, f0rest és friberg által életre hívott boomer demons, valamint az Edward és bondik miatt valamelyest érdekes Kyiv sem.

Az EU RMR zárt selejtezőinek résztvevői

A Párizsba vezető út csütörtöktől vasárnapig a zárt selejtezőkkel folytatódik, mely csoportjainak pontos beosztása még nem ismert, de frissítjük a cikkünket, amint a szervezők ezt közzéteszik. Az online eseményekről napi beszámolókkal készülünk, hiszen olyan neves csapatok is szerepelnek itt, mint a G2 és az Astralis, akiknek a teljes tavaszi szezonja múlhat ezen a néhány napon.

A selejtező meghívottak
G2
Astralis
9INE
Copenhagen Flames
SAW
HAVU
1WIN
IKLA

B selejtező meghívottak
OG
Aurora
GamerLegion
forZe
Falcons
Apeks
Illuminar
Monte

A nyílt selejtezők továbbjutói
EYEBALLERS
500
iNation
Viperio
Into the Breach
B8
HONORIS
Tricked
LDLC
Anonymo
HEET
PGE Turow
JANO
Eternal Fire
ECSTATIC
Mixfits

Frissítés: Kiderültek a csoportbeosztások, csütörtök este 17:00-tól az alábbiak szerint indulnak a zárt selejtezők. További információk elérhetőek a BLAST.tv oldalán.

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!