Az Astralis és a G2 is lemarad a Rio Majorről!

Az Astralis és a G2 is lemarad a Rio Majorről!

Koryék délután játszanak az Illuminar ellen, hogy elkerüljék a kiesést. Kövessétek velünk élőben a magyar játékosok menetelését Máltán az Esport1TV-n!

Az IEM Road to Rio utolsó napjaihoz érve egyre több meglepetésre számíthatunk, ahogyan fogynak a megpályázható helyek a Majorön. Ennek az előszelét láthattuk tegnap este, amikor is az Astralis kikapott a forZe csapatától, a G2 pedig a GamerLegiontől, ezért fennállásuk óta először mindkét szervezet lemarad a Majorről!

A dánoknak ez még lehet áldás is, szinte mindenki egyetért már, hogy ennek a csapatnak ebben a formában véget kell érnie, mert nem működik. NiKoék számára azonban hatalmas pofon volt a tegnap este, hiszen ők nemrég irányítót és anchor játékost cseréltek, hogy jobb esélyt adjanak maguknak a Major bajnoki címre – ehelyett ők is legfeljebb a TV-ből fogják követni a történéseket. NiKo egyszerűen nem találta a szavakat a kiesés után.

Ami a pénteki nap további eseményeit illeti. Ázsiában megkerült az első továbbjutó, a mongol IHC Esports már biztosan képviselheti a régiót Rioban. Amerikában a FURIA, a 9z és coldzeráék 00Nationje biztosított egy-egy helyet a Majorön magának, ezzel már csak egy kiadó hely maradt a régióban. Ezért brutális harcok várhatóak, versenyben van FalleNék Imperialja, a Complexity, a Nouns, az Isurus, a paiN és az ATK is!

Az európai A-RMR-on a Spirit, a Cloud9 és nagy meglepetésre a Sprout csatlakozott a NIP és a FaZe mellé a Major résztvevők sorába. Versenyben van még a forZe a BNE ellen, a fnatic a 1WIN ellen és a GamerLegion a B8 ellen – közülük a három győztes juthat ki Rioba. Az ECSTATIC, az Aurora, az Astralis, a G2 és az Eternal Fire már kiestek.

A B-RMR-on egyelőre csak a NAVI és az ENCE örülhet, ők már tuti ott lesznek Rioban. Ma pedig eldől, hogy a MOUZ és a Vitality, a BIG és a Heroic, valamint az OG és az Outsiders közül ki csatlakozik hozzájuk! Akik már biztosan nem, az a FANTASY és a SAW. A Sangal és az Illuminar, a Falcons és a HEET, valamint a K23 és a Monte azon fognak dolgozni egymás ellen délután, hogy ne jussanak erre a sorsra!

A MAGYAR KÖZVETÍTÉS MENETRENDJE

Kövessétek élőben, magyar nyelven az IEM Road to Rio európai RMR-jait az Esport1TV Twitch csatornáján, valamint az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén!

10.08. - Szombat

11:00 - MOUZ vs Vitality (továbbjutási meccs)
14:30 - Sangal vs Illuminar (kiesési meccs)
18:00 - 1WIN vs fnatic (továbbjutási meccs)

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!