Új csapattal tért vissza a Major-bajnok francia veterán, shox

Így elsőre nem a legimpozánsabb csapat, de majd meglátjuk mire lesznek képesek.

Tegnap hivatalos is bejelentették a BLAST.tv Paris Major első részleteit, az RMR-versenyeket, a jegyárakat és néhány a közvetítésre vonatkozó infót is. Mégsem ezek a tegnapi nap legizgalmasabb CS:GO-hírei, hanem egy új csapat, egy új francia ötös, amiről késő éjszaka rántották le a leplet. 

Sajnos el kell ismernünk, hogy a 30 éves francia Major-bajnok, Richard "shox" Papillon a G2 óta erős lejmenetben van. Bár a kezdeti Vitality biztatónak tűnt, végül az a projekt sem jött össze számára, azóta pedig kifejezetten nagy pofonokba szaladt bele. Bukás volt a Liquides próbálkozása is, az Apeksnél eltöltött idő pedig kis túlzással szóra sem érdemes. Gyakorlatilag egy év leforgása alatt shox teljesen eltűnt a profi mezőnyből.

A veterán azonban nem adja fel, egyfajta francia Last Dance-ként egy teljesen új csapatot hívott életre. Tegnap este Twitch-csatornáján mesélt arról, hogy bár tárgyalt a Falcons és az LDLC-csapatával is, egyiket sem érezte magáénak, így nem is csatlakozott egyikhez sem.

Inkább egy teljesen új csapat létrehozásába vágott bele, aminek a felállását tegnap éjszaka mutatta be. Egyelőre név és logó nélkül léteznek, de az már biztos, hogy shox mellé érkezik a szintén Major-bajnok, ám 2020-ban visszavonult Edouard "SmithZz" Dubourdeaux, ők ketten hozzák majd a több éves tapasztalatot és bölcsességet. Három fiatal játékos érkezik melléjük, Jeremy "Kursy" Gast, a mindösszesen 17 éves Ryan "Neity" Aubry és a FACEIT legenda Paul "day0s" Niel. Edzője is van már a brigádnak, még akkor is, ha Boris "flex0r" Latry egyelőre csak beugró-edzőként tevékenykedik majd.

A friss csapat egyetlen célt tűzött ki maga elé, bejutni a 2023-as BLAST.tv Paris Majorre. Óriási falatnak tűnik ez, de semmi sem lehetetlen. Kíváncsian várjuk, hogy mit tud majd shox csapata!

A Shox Project teljes felállása:

  • Richard "shox" Papillon
  • Edouard "SmithZz" Dubourdeaux
  • Jeremy "Kursy" Gast
  • Ryan "Neity" Aubry
  • Paul "day0s" Niel
  • Boris "flex0r" Latry (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!