Nincs magyar csapat az RMR selejtező első továbbjutói között

Nincs magyar csapat az RMR selejtező első továbbjutói között

Már elindult a második selejtező, ahol a magyarok ismét megpróbálhatják elérni a Major álom első lépcsőfokát!

Hétfőn elindult a BLAST.tv Párizs Major RMR-jának nyílt selejtezős szakasza, amire természetesen több magyar érdekeltségű csapat is benevezett. Közülük a Rapid Ninjas, fleav nemzetközi mixe, a Juggernauts, valamint kory és a Sangal jutottak a legmesszebb az első alkalommal – a cél a legjobb nyolc közé jutás volt. Aaronék azonban egy 1:16-os vereség után kiestek a top 128-ban a Tricked ellen, a Juggernauts pedig a legjobb 32 között búcsúzott a kvalitól, miután a Sinners 16:6-ra verte őket Nuke-on.

Koryék viszont túlélték ezeket a köröket is. A Sangal egy 16:0-val kezdett a BryndzaKebab ellen, majd 16:10 verték a rpaqp gpakyJlát, 16:1-re a Quadricont és 16:6-ra a ROYALSt. Kedd délután már a top 32-ben találták magukat, ahol smooya Benched Heroes nevű csapata ellen 16:9-re nyertek Ancientön.

A következő meccsük már a zárt selejtezőbe jutásért ment. Az ellenfelük az iNation volt, ahol az állítólag beteg choiv7 miatt könnyű és gyors győzelemben reménykedhettek a Sangal rajongói. Azonban a hárompályás viadalból a szerb többségű csapat került ki győztesen, miután Mirage-t 16:2-re megnyerte a Sangal, de Ancientön 10:16-ra, Infernon 11:16-ra kikaptak. Ez azt jelenti, hogy koryéknak kedd este fél héttől lényegében előlről kell kezdeniük mindent, csak úgy, mint a többi magyarnak is.

A meghívott csapatok névsora*

EU RMR A zárt kvalifikáció
G2
Astralis
9INE
Copenhagen Flames
SAW
HAVU
1WIN
IKLA

EU RMR B zárt kvalifikáció
OG
Aurora
GamerLegion
forZe
Falcons
Apeks
Illuminar
Monte

*A szervezők hozzátették, hogy a Valve regionális rangsora alapján meghívott csapatok esetében a helyek újraosztásra kerülhetnek, ha egy csapat nem fogadja el a meghívást. Erre olyan esetkben kerülhet sor, ha esetleg valaki nem tud kiállni a rangsorban szereplő felállásával.

Az első nyílt selejtező továbbjutói

EYEBALLERS
500
iNation
Viperio
Into the Breach
B8
HONORIS
Tricked

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!