Pletyka: Saját csapatot épít Boombl4, ha lejár a NAVIs szerződése

Pletyka: Saját csapatot épít Boombl4, ha lejár a NAVIs szerződése

Ha igazak a pletykák, már nem kell sokat várni a NAVIból kirúgott irányító nagy visszatérésére.

A NAVI volt kapitánya, Boombl4 saját csapatot fog építeni 2023-ra a BetBoom nevű orosz fogadóiroda által üzemeltett szervezetnek – írja az Escorenews. A pletykát először egy orosz bennfentes, OverDrive osztotta meg. Az Escorenews ezután megerősítette azt a saját forrásaikon keresztül, hogy Boombl4 tárgyalt a BetBoom Esportscal.

Boombl4 továbbra is szerződésben áll a NAVIval, azonban az év végén ez lejár. Így szabadon távozhat az ukrán szervezettől, hogy megépítse csapatát, amihez „már talált is pár jó játékost” – állítja OverDrive. Arról már nem szól a pletyka, hogy kiket.

Boombl4-ot a PGL Major Antwerpent követően tették ki a NAVIból, majd a figyelem a botrányos válására összpontosult. A nyári szünet során azt állította, hogy a G2-val tárgyalt a csatlakozásról, de az a lehetőség gyorsan elúszott (és nem is pontosan úgy nézett ki, ahogyan Boombl4 felvázolta). A Major óta egyetlen versenyen indult a NAVI volt irányítója: egy orosz LAN-on helyi streamerekkel játszott együtt. Az RMR-on is játszhatott volna smooyáékkal, de azt visszautasította fear szerint, mert a zenei karrierjével volt elfoglalva.

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!