Boombl4 tárgyalt a G2-val

Boombl4 tárgyalt a G2-val

„Egy európai csapatban játszani a barátok, a család és a közeli hozzátartozók nélkül nehéz” – kezdte Boombl4 a tárgyalásokról szóló mesélést.

Boombl4 megerősítette, hogy tárgyalt a G2-val, ám ez korán kudarcba fulladt, mert nem tudtak megyezeni az alapvető feltételekről. Egy népszerű orosz rapper streamjén fedte fel mindezt, akinél nemrég s1mple is megfordult és pont Boombl4-ról és a G2-ról beszélt – igaz, ő már akkor kizárta ezt az opciót. A G2 CEO-ja, Carlos nyilvánosan is kifejezte értetlenségét Boombl4 beszámolója miatt. Azt viszont nem árulta el, hogy az információk pontosságával volt baja, vagy azzal, hogy a játékos felfedte a tárgyalásokat, vagy esetleg azzal, hogy nemes egyszerűséggel meg sem történtek ezek a tárgyalások.

„Egy európai csapatban játszani a barátok, a család és a közeli hozzátartozók nélkül nehéz. Nem arról van szó, hogy az országhoz ragaszkodom, hanem a közösségemhez. És nem akarom hátrahagyni, mert enélkül az érzelmi állapotom... nos, hamar kiégsz ebből és máshogyan nem lehet ezt az energiát feltölteni úgy, mint a hozzátartozók és a barátok támogatásával, az együtt töltött idővel” – mondta Boombl4 a streamen.

Ezután elmesélte az orosz irányító, hogy beszélt valakivel a csapatból, akit nem nevezett meg, de a lehetőség úgy nézett volna ki, hogy Németországba, Szerbiába vagy Andorrába kellett volna költözzön. Hozzátette, hogy nem ez lett volna a legnagyobb baj, hanem az angol nyelvű kommunikáció, ami egy G2 kaliberű csapatban több tapasztalatot igényelt volna tőle. Ezen felül azt állítja, a G2-nak nem tetszett a körülötte kialakult botrány sem, melyet a válása okozott. Tehát Boombl4 szerint ezek együttese vezetett ahhoz, hogy a tárgyalás már egészen a korai szakaszában elhalt.

Az átigazolási időszak legfrissebb hírei egy helyen

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!