Kiszivárgott a Pro League nevezési lista, cserél a Vitality?

Kiszivárgott a Pro League nevezési lista, cserél a Vitality?

Dupreeh első gyermekének születése miatt kényszerül cserére a Vitality. A FURIAnak pedig magyarázkodnia kellett, mert úgy tűnt, kirakták egy alapemberüket.

Az ESL alighanem elkövetett tegnap este egy hibát, ugyanis idő előtt kirakták az ESL Pro League-en résztvevő csapatok nevezési listáját, amely tartalmazza a kezdő felállásokat és a cseréket is. Ez két okból is hiba: egyrészt, mert vannak rajta egyértelműen téves információk, másrészt a csapatok még nem tették meg bejelentéseiket.

Tegyük hozzá, utóbbi épp annyira a csapatok hibája is, mint az ESL-é. Hozzászoktak, hogy a nevezési lista hivatalos kiadásával egyidőben tesznek bejelentéseket a felállásaikról, sohasem hamarabb, így ez most több félreértéshez is vezetett. Az ESL gyorsan észrevette a hibát és már eltávolította a cég az információkat. Csak a szemfüleseknek így is volt idejük kiszúrni a legérdekesebb változásokat. Nézzük, mi készülődik tehát a Vitalitynél és a FURIAnál!

Vitality

A Vitality kapcsán a héten már lehetett hallani olyan pletykákat, hogy dupreeh az első gyermekének születése miatt tavasszal szünetet tarthat. Eredetileg arról volt szó, hogy a BLAST.tv Párizs Major környékén történhet meg ez, de a CSGO Talent Scout nevű Twitter oldal még nem volt biztos benne, hogy a torna előtt vagy után vesz ki hosszabb szabadságot a dán rifler. Mi pedig nem igazán voltunk biztosak abban, hogy egy 2022 decemberének végén létrehozott oldal információiban lehet bízni.

Mint kiderült, nem lehet. Egyrészt, ez nem az ő információjuk volt, hanem egy francia podcast spekulációja. Másrészt, zonic napokkal ezelőtt megerősítette a dán Dust2-nek, hogy a Pro League idejére fog esni dupreeh gyermekének születése és akkortájt tarthat szünetet – igaz, ennek a hossza egyelőre ismeretlen. Mindenesetre is, a Pro League során a HEET kispadján tengődő JACKZ lehet a Vitality ötödik embere dupreeh helyén.

FURIA

Az ESL nevezési listájáról úgy tűnt, hogy a FURIA is cserél, méghozzá drop helyére érkezhetett volna az akadémistájuk, kauez. Azon túl, hogy ez egy szimplán hülye lépés lett volna a csapattól, nem is volt igaz. A FURIA a dust2.br munkatársának, Roque Marquesnek erősítette meg azt, hogy az ESL hibázott és téves információt tett közzé, a leadott nevezési dokumentumokban drop is tagja a kezdőjüknek, kauez pedig csupán csere.

Érdekes beugrók

Ezeken túl még a különböző csapatok cserejátékosai között találhattunk érdekességeket. A fnatic ismét nevezte f0restet csereként. A Heroicnál pedig fél Dániát feltüntették, bár itt volt egy biztosan téves információ is, ugyanis az Astralis edzője elemzője, HUNDEN is felkerült közéjük. A Cloud9 a téli szünetben kitett interzt nevezte extraként.

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!