A Virtus.pro ex-játékosával erősödik a Cloud9

Viszlát régi Cloud9, helló új Cloud9!

Lassan, de biztosan közeledik a 2023-as profi CS:GO-szezon kezdete és az első hivatalos meccsek. Ez pedig többek között azt is jelenti, hogy a csapatoknak most kell véglegesíteniük a felállásukat. Ha cserélni akarnak, az most kell megtenniük, még a BLAST Premier Spring Groups és az IEM Katowice előtt. Sokan már az elmúlt hetekben a csere mellett döntöttek, de van olyan alakulat is, ami inkább az utolsó pillanatra hagyta a döntést.

Ilyen például a Cloud9.Őszintén szólva, kívülről úgy tűnt, hogy nincs szükségük cserére, ám ők másképp látták és már biztos, hogy nem azzal a felállással vágnak neki 2023-nak, mint amelyikkel befejezték 2022-t. Ráadásul a lecserélt játékos személye is érdekes, mert ha már csere, akkor mi arra gondoltunk volna, hogy a riói Major alatt sok problémával küszködő Ax1Le kerül majd ki a csapatból, ám végül interzt ültették kispadra!

Ahogy az pár hete kiszivárgott, a Cloud9 tényleg az ő helyére keresett új játékost és talált is. Méghozzá azt a bustert, aki tavaly került a Virtus.pro/Outsiders kispadjára, a csapat elkeserítő PGL Majorös menetelése után. Interz 4 évet töltött a nafany vezette alakulatban, már a Gambit Youngsters felállásában is ott volt, sőt, ő volt a csapat egyik legerősebb játékosa azokban az időkben is, amikor 2021-ben a Gambit hetekig uralta a HLTV-ranglistát.

Az új Cloud9 az IEM Katowice során mutatkozhat be, a versenyt és többek között a friss C9 menetelését pedig élőben követhetitek majd az esport1tv-n január 31. és február 12. között. Ott már a következő felállással játszik majd a Cloud9:

  • Vladislav "nafany" Gorshkov
  • Dmitriy "sh1ro" Sokolov
  • Sergey "Ax1Le" Rykhtorov
  • Abai "HObbit" Hasenov
  • Timur "buster" Tulepov
  • Konstantin "groove" Pikiner (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!