12 év után f0rest visszatér a fnaticba

12 év után f0rest visszatér a fnaticba

A fnatic hivatalos ötödik játékos híján f0resttel indul egy svédországi versenyen, míg a NIP hampus betegsége miatt ismét ztr-rel játszik, ezúttal Dubajban.

Hivatalos ötödik játékos híján f0rest ugrik be a fnatichoz a ma induló Pinnacle Cup Championship svédországi versenyén – jelentette be a szervezet. Az éveken át lokális riválisnak tekintett NIP sem tudja a teljes felállását kiállítani még a héten, ők a dubaji Global Esports Touron ztr-t játszatják az irányítói poszton a még mindig beteg hampus helyett.

F0rest 2006-tól 2010-ig volt a fnatic játékosa még 1.6-ban, most a Dignitastól érkezik kölcsönjátékosként egy verseny erejéig. A svéd játékos 12 éve viselte utoljára a fekete-narancs mezt, akkor rendkívül sikeres volt a f0rest–fnatic párosítás, így mindkét félnek, valamint bizonyára a veterán rajongóknak is erős nosztalgiakör lesz ez a hét. A fnatic nemrég igazolta le a CPH Flames két legjobb játékosát, nicoodozt és roeJt. A változásnak köszönhetően mezii lett a csapat irányítója. Az ötödik játékos kilétéről csak pletykák szólnak: a hivatalos álláspont szerint még próbajátékon van, de már leigazolhatták f0rest dignitasos csapattársát, HEAPet.

Ami a NIPet illeti, ők már az IEM Dallason is ztr-rel játszottak, miután hampus megbetegedett. A Texas állambeli versenyen a csoportkörből távozott a svéd csapat, de most a gyengébb mezőnyben jó eséllyel indulnak a döntőbejutásért annak ellenére is, hogy ztr játszik a fragerős hampus helyett ezúttal is. A NIP irányítóját leghamarabb az IEM Kölnön láthatjuk újra állítása szerint. Sokak számára furcsa lehet, hogy továbbra sem a hivatalosan csereként feltüntetett device ugrik be játszani, ám róla egyre inkább azt hallani, hogy visszatér az Astralishoz, így érthető, hogy inkább ismét az akadémiához nyúl a menedzsment vészhelyzetben.

Borítókép: fnatic

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!