CoD: Pay to Win lett a játék?!

CoD: Pay to Win lett a játék?!

Pedig ezt leszámítva remek lett az új update...

Április 12-én élesedett a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Warzone 2 Season 3-as frissítése! Végre megérkezett az Interven... Akarom mondani az FJX Imperium, a Cronen Squall Battle Rifle, a Pelayo's Lighthouse pálya, valamint elérkeztünk az MW2 második rangsorolt szezonjához, és végre Warzone-ban is lehet grindolni a rangokat! Azonban a Season 3 Patch nem hibátlan, az Activisionnek muszáj volt behoznia a pay-to-win skineket a CoD feltörekvő játékmódjába, a DMZ-be...

A tavaly novemberben érkező játékmódot az Infinity Ward egyre jobbá és jobbá tette idáig, erre sikerült hármat visszalépniük a Season 3-ben hozzáadott kinézetekkel. Ráadásul a fejlesztők még sót is szórtak a sebbe, ugyanis az eredeti Warzone egyik legproblémásabb karakterével, Roze-zal vezették be a P2W kinézeteket (Rose volt az, aki olyan sötét ruhában rótta a csatamezőt, hogy szó szerint nem lehetett látni). Természetsen az előnyt jelentő Store Bundle-ök is Roze-zal lettek promózva, így már nem csak a Warzone-t, hanem a DMZ-t is megkeseríti a karakter.

A Bonus Effect, amit Roze a "Roze and Thorn" Bundle megvásárlása után kap, egy folyamatos UAV, amit be sem kell aktiválni, hiszen a játék elejétől elérhető. Bár ehhez be kell áldozzuk az equip slotot, ahova a Bónusz hatás kerül, a csere teljesen megéri, hogy az első perctől kezdve láthassuk az ellenfeleket. Azonban ha az 1800 CoD Pointot sajnáljuk, 1200 pontért elérhető a Bomb Squad Operator Bundle, amivel kapunk egy extra Active Duty Operator Slotot, tehát több karakterünk lehet, mint mindenki másnak - ugyanis az extra helyet csak a csomag megvásárlásával lehet elérni. Emellett a Bomb Squadban kapunk egy ingyenes Medium Backpacket minden raidre, valamint egy fegyvert is, aminek az Insurance CD-je kisebb, mint az átlagos puskáké. De várjatok, van még! A Ghost Bundle ugyanis egy ingyenes kétslotos Armour Vesttel kezd, a Konig csomag pedig kap egy Self Revive-ot.

Remélhetőleg a fejlesztők meghallják a játékosok kéréseit, valamint a közösség elégedetlenségét, és mindenki számára elérhetővé teszik ezeket az előnyöket... Ha nem, akkor kicsit sötétebb lehet a DMZ és a Call of Duty jövője.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!