CoD: A legütősebb Desert Eagle Loadout!

CoD: A legütősebb Desert Eagle Loadout!

Az egyik legikonikusabb pisztoly, ami ezzel a Loadouttal még erősebb lesz!

A Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Warzone 2 Season 3-as frissítése rengeteg újdonsággal ajándékozza majd meg a játékosokat: például visszatér az Intervention FJX Imperium néven, érkezik a Cronen Squall Battle Rifle, valamint nemrég derült ki, hogy valószínűleg kapunk egy teljesen automata Desert Eagle pisztolyt - ami teljes őrületnek tűnik. A Desert Eagle minden lövöldözős játék egyik legikonikusabb másodlagos fegyvere, így természetesen a Call of Dutyban is hatalmas múltra tekint vissza.

Bár jön az új, és a jelek szerint közelre mindenképpen jó verzió, nem szabad elfeledkezni a klasszikus pisztolyról, ami a 2022-es Modern Warfare 2-ben .50 GS néven érhető el. Ez az átütő erővel rendelkező félautomata pisztoly még mindig az egyik legjobb választás akkor, hogyha az elsődleges fegyverünk nem túl jól közeltávon túlra, máshogy mondva, ha SMG vagy Shotgun élvezők vagyunk, akkor érdemes megtanulni kezelni a Sivatagi sast. Azonban a Dezinek vannak hiányosságai, így fontos mellé a jó Loadout, ezzel az összeállítással pedig nem igazán nyúlhattok mellé.

A legjobb .50 GS Loadout:

  • Barrel: SA Tyrant Fifty
  • Laser: FJX DIOD-70
  • Trigger Action: SA Fifty Trigger
  • Magazine: 13 Round Mag
  • Rear Grip: GS .50 Wood Grain

A fegyver legnagyobb problémája a kis tár, így az egyik attachment slotot mindenféleképp ennek a javítására kell felhasználni, a 13 Round Mag pedig tökéletes erre a célra. A többi attachment a .50 GS/Desert Eagle pontosságát, hatótávját és kezelhetőségét javítja, ezutóbbira pedig szintén szüksége van, hisz mindannyian tudjuk, hogy ez a pisztoly nagyon keményen rúg vissza. Emellett nagyon fontos a jó és gyors célzás, mert bár a .50 GS halálos a legtöbb távra, nem rendelkezik a legmagasabb fire rate-tel, így ezen is igyekeztem javítani.

Összességében viszont a .50 GS, vagyis a Desert Eagle az egyik legjobb sidearm a Modern Warfare 2-ben, amellyel akár az elsődleges fegyvereket is le tudjátok körözni - főleg, ha ezt a Loadoutot használjátok!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Sidearmod?