CoD: Kevesen jutottak magas rangba a Season 2 során

CoD: Kevesen jutottak magas rangba a Season 2 során

A játékosok több, mint fele a két legkisebb rangot szerezte meg.

Véget ért a Call of Duty: Modern Warfare 2 első rangsorolt szezonja, a Season 2, így végre kaptunk egy kevés adatot arról, hogy hogyan teljesített a közösség a Rankok tekintetében. Bár az össze játékos egész nagy része jutott magasba, az MW2 playerbase legnagyobb százaléka az alacsony szinteken ragadt, így bőven van hova fejlődni a következő idények során.

A legtöbben Silverben fejezték be a pályafutásukat azon játékosok közül, akik legalább 30 Ranked mérkőzést toltak le az MW Season 2 és Season 2 Reloaded frissítések során: majdnem az összes játékos 34%-a Ezüstig mászott, és a legtöbben itt is Ezüst I-nél megálltak, vagy nem tudtak feljebb mászni. Tehát a közösség harmada bőven megelégszik azzal, hogy megkapja a Silver Emblem jutalmat - vagyis inkább éppen elkerülni a Bronze Emblemet - pedig Goldban már mindenkire vár a 4 ingyenes Operator kinézet. A Bronze játékosokkal együtt azonban még rosszabb képet a Treyarch által megosztott infografika, amiről leolvasható, hogy a playerbase több, mint fele el sem éri a Gold szintet.

Szerencsére azért a magasabb rangokban is találunk bőven játékost, ugyanis 23.5 százalékunk Goldig jutott, majdnem 14% Platinában zárta a szezont, és 10%-hoz közelít azok száma, akik egészen Diamondig meneteltek. A Crimson és az Iridescent rangban nem csoda, hogy ilyen kevesen jutottak, ugyanis oda tényleg csak a legjobbak legjobbjai kerülhetnek be, azonban látszik, hogy nem lehetetlen küldetésről van szó.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 Ranked Mode-jával foglalkozó Treyarch a Season 3 kapcsán azt mondta, hogy az előző rang természetesen befolyásolja azt, ahová az új szezonban sorolunk be, tehát mindenki a Tierje alatti szint első állomásán kezd Bronztól Crimsonig, az Iridescent és a Top 250 playerek pedig Diamond 1-ig esnek vissza, hogy legyen miért küzdeniük a Season 3 Ranked során - persze az új jutalmakon kívül! Ti felkészültetek már az MW2 következő Ranked idényére?


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!