Hiába vártuk, késik az új The Division

Hiába vártuk, késik az új The Division

Hát ennek nem örülünk, jó lett volna már egy új The Division.

Rengeteg vasat tart egyszerre a tűbe a Ubisoft. Hamarosan jön az Assassin's Creed Mirage, jönne az Xdefiant is - már ha az olyan minőségű lenne, hogy engednék megjelenni -, pár napja jelent meg a The Crew Motorfest, közben készül az Avatar: Frontiers of Pandora, szépen-lassan alakul a Far Cry széria jövője és folyamatosan dolgoznak a The Division játékokon is. Rengeteg tervük van még, amivel életben tartják a fantasztikus The Division 2-t és közben a mobileszközöket is meg akarják hódítani a szériával.

Jó ideje készül már a mobilos The Division, a The Division Resurgence. Persze a mobilok még a mai napig korlátozzák picit a játékok prezentálását és tartalmát, de az eddigi videók alapján a Resurgence hozza a nagytestvérei hangulatát és színvonalát. Egy gond van csak, hogy a játék megjelenését elhalasztották.

Eredetileg 2023 őszére lett tervezve a játék, de az már biztos, hogy ez nem fog összejönni. Helyette 2024 tavaszát célozták most meg a fejlesztők. Ne lepődjetek meg, ha 2024. március 31-ét írtnak az áruházak a játékhoz, ez csak egy helyfoglaló dátum, nem ez a The Division Resurgence pontos megjelenése.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár