Egy halom újdonság vár a The Division rajongókra, 3 játék terveiről is beszámoltak!

Egy halom újdonság vár a The Division rajongókra, 3 játék terveiről is beszámoltak!

Sok esetben szeret hallgatni és titkolni dolgokat a Ubisoft, most viszont végre megnyílt és egy nagyobb bemutatót rittyentett össze, amelyből kiderült milyen újdonságok érkeznek a The Division franchisehoz a jövőben.

Ebben a prezentációban helyet kapott a The Division Heartland, a The Division 2 és a The Division Resurgence is.

A The Division Heartland PC-re, PlayStation és Xbox konzolokra készülő, ingyenesen játszható, TPS nézetű shooter játék lesz a Red Storm Entertainment gondozásában. A PvEvP fókuszú, túlélő-akció lövölde az amerikai Középnyugaton elterülő Silver Creek városában játszódik, amely a dollárinfluenza terjedése után romokban hever. A fejlesztők bemutatták a lenti videóban a játékmenetet, az classokat, és a különböző játékmechanizmusokról is ejtettek néhány szót, valamint a jó hír az, hogy a Heartland még idén eléri a zárt bétafázist, a játékosok pedig már jelentkezhetnek is rá.

A Ubisoft továbbá felfedte, hogy az ötödik esztendejét koptató The Division 2 esetében miféle roadmappel készülnek:

  • Season 1: A Broken Wings júniusban jelenik meg és egy új rogue-lite játékmódot tartalmaz, a Descentet. A játékosoknak már egy nyilvános PC-s tesztszerveren belekóstolhatnak a játékmódba.
  • Season 2: A Puppeteers egy új Incursion-t tartalmaz majd, amely a Meret Estate-be viszi a játékosokat, hogy összecsapjanak a Cleaners-szel.
  • Season 3: A Vanguardban a visszatérhetünk New York Citybe, ahol újabb felfedezések várnak minket Aaron Keener és a gazemberekből álló csapatával kapcsolatban.
  • Season 4: A Black Diamond pedig új sztori DLC-t jelent, amely új zónákat, fő küldetéseket és egy teljesen új endgamet is magával hoz.

Természetesen nem hiányozhatnak az évadból az új Manhuntok, ligák és események sem, azonban azt fontos tudni, hogy a játékosoknak rendelkezniük kell a Warlords of New York kiegészítővel, ha hozzá szeretnének férni az összes új tartalomhoz. Ez alól kivétel a Descent játékmódot, amely minden Division 2 tulajdonos számára elérhető lesz.

A Ubisoft azt is hozzátette még, hogy a The Division Resurgence nevű mobilos looter shooter tesztelésének következő fázisa idén nyáron indul az előre kiválasztott területeken.

Kövess Minket!