Vasárnap pénzdíjas online FIFA verseny

Vasárnap pénzdíjas online FIFA verseny

Minden vasárnap megrendezésre kerül az ESL oldalán egy pénzdíjas kupa, ahol Európa bármely részéről nevezhetnek játékosok. 



Ez nem lesz másképp most vasárnap se, a hétvégi ESL FIFA verseny a családi ebéd után, 13 órától kerül megrendezésre.

Nevezni itt tudtok!

Ha nem vagytok regisztrálva az ESL oldalára, akkor először azt kell megejteni. A check-in 12:30-kor nyit és 12:40-ig lehet megerősíteni a részvételeteket. Ha utána jelentkeztek, akkor már nincs check-in.

A kupa győztese 50 Eurót nyer, ami nem kevesebb mint 15.000 Ft.


FIFA16PC
forrás: fifa-infinity.com

A helyezések alapján a versenyzők pontokat kapnak a vasárnapi kupákon. A 8 legtöbbet gyűjtő versenyző a hónap végén egy külön kupában játszik, ahol a nyereményalap 250 Euró.

Eddigi hónap végi döntőkbe hazánkból csupán Redwing jutott be, ráadásul nem is egyszer, hanem mindjárt négyszer, és bár minden alkalommal már az első fordulóban búcsúzni kényszerült, ez így is egy fantasztikus eredmény tőle.

Örömteli látni, hogy vannak olyan befektetők, akik az amatőr FIFA játékosokat célozzák meg, ugyanis az összes kupát beleértve már több mint 4,500 eurót áldoztak készpénzes nyereményre a FIFA 16 alatt, és még van 2 hónap hátra. Szóval nevezzetek, hiszen ez egy remek gyakorlási lehetőség és tudással, na meg persze egy kis szerencsével még pénzt is nyerhetsz! 


Kövess Minket!