Nosztalgia: Ezek voltak eddig a LoL világbajnokságok hivatalos zenéi!

Nosztalgia: Ezek voltak eddig a LoL világbajnokságok hivatalos zenéi!

Worlds Collide? Warriors? Summoner's Call? Segítünk feleleveníteni a vb-k eddigi zenéit!

A labdarúgó világbajnoksághoz/Európa-bajnoksághoz hasonlóan a Riot Games is évről-évre kedveskedik nekünk a League of Legends vb hivatalos zenéjével. Az első évet leszámítva minden évben volt egy ilyen, azóta is ikonikusnak számító zeneszám, de vajon emlékeztek még, hogy mi volt a 2. vagy 3. szezonban? 

Season 2
Christian Linke (Praeco) & Daniel Vulcano - Summoner's Call

A második, technikai hibáktól emlékezetes világbajnokság döntőjének, meg úgy az egész vb-nek a hivatalos zenéje az azóta is gyakran - főleg győzelmi pillanatokban, esetleg csapat bevonulásoknál - hallott Summoner's Call. Ki gondolta volna, hogy ez a szám már 4 éves... 

Season 3
Wes Borland & Riot Games - Hybrid Worlds

A 3. szezon vb-jének zenéje valamiért nem maradt meg annyira a fejekben, bár azért így is megkattintották egy laza félmillióan a SoundCloud-on. A Riot itt még mindig nem pazarolt túl sok energiát a vb hype-ba, igaz, a pre-show elég korrekt lett, a 8 perces zenei csodát itt tudjátok megnézni (az első szám a hivatalos vb dal).

Season 4
Imagine Dragons - Warriors

WEEE ARE THE WARRIORS THAT BUILT THIS TOWN! Na itt már bedurrantotta a Riot a marketing gépezetet és összeálltak az egyébként LoL fanatikus Imagine Dragonsszal, hogy egy elképesztő, talán az eddigi legemlékezetesebb videoklipet és zenét rántsák össze nekünk a 4. évad világbajnokságára, Dél-Koreába. Ráadásul az ID élő koncerttel is kedveskedett a stabil 40.000 fős tömegnek a vb-döntő helyszínéül szolgáló szöuli stadionban, #neverforget.

Season 5
Nicki Taylor - Worlds Collide

Nehezen tudom eldönteni, hogy melyik vb dal volt jobb, a tavalyi, vagy a 2014-es. Pedig először nagyon nem tetszett a "Worlds Collide". De meghallgattam még párszor és igazából zseniális. Bár külön videoklip nem készült hozzá, az animációk, amit hozzá készítettek, plusz a pre-show a döntőn nagyon oda lett rakva, szóval összességében egy elég korrekt kis muzsikát kaptunk tavaly.

Season 6
???

8 nap múlva kezdődik a vb és az idei zenéről még mindig nem tudunk semmit. Egyetlen, feltehetően leaked bejelentkező zenét lehet találni a neten, azt ide belinkeljük, én elsőre belezúgtam. Ha még valami jó előadó dalszöveget is rak hozzá, szerintem megint óriásit fog ütni. Meglátjuk. Ti várjátok már az idei vb zenét?

+1: Danny McCarthy - Silver Scrapes

Ó, a jó öreg Silver Scrapes. Bár szorosan nem kapcsolódik a világbajnokságokhoz, a mai napig, ha egy meccs elmegy az ötödik játékig, akkor a rajongók az utolsó meccs előtti szünetben követelik Twitchen, hogy ez a szám menjen, a League of Legends világ egy ikonikus dala lett. Good Guy Riot pedig hallgat a rajongókra és ezt a számot tolja. Aki pedig nem tudja fejből rögtön azt a videót, amikor Sjokzék headbangelnek a szünetben, az még nem LoLozott eleget! :D

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.