Itt az Esport1 Mikulás, aki most lehet, hogy skint hoz neked!

Itt az Esport1 Mikulás, aki most lehet, hogy skint hoz neked!

Ráadásul te magad is adományozhatsz a nyereménybe, csak válaszolnod kell helyesen egy kérdésre!

Ho-ho-hoooo! A napokban igencsak adományozós kedvébe került a hazai League of Legends közösség, nagyon sokan ajánlották fel csak úgy, hogy kisorsolnak egy vagy több skint másoknak. Nagyon nemes kezdeményezés, mi magunk is beálltunk mögé, de sajnos a nap végére átcsapott trollkodásba a dolog, így az akkori próbálkozások jelentős része törölve lett.

Mi viszont nem adtuk fel, ha már megígértük: ma, Mikulás napján este 20 óráig válaszoljatok helyesen a lenti kérdésre, hogy részt vehessetek a szerdai sorsoláson, ahol egy 975 RP értékű hőskinézetet sorsolunk ki! De ez még nem minden, hiszen ez így önmagában csak egy sima nyereményjáték lenne.

Ezért arra gondoltunk, hogy minden egyes helyes válasszal automatikusan hozzáadtok 2 RP-t a nyereményalaphoz, amelyekből, ha elég összegyűlik, akkor mystery gift(ek)et sorsolunk ki :) 975 RP-ről indulunk, a többi már csak rajtatok múlik!

FONTOS: a helyes válaszokat csak ide, a cikk alá várjuk kommentben, az ide érkezőket tudjuk érvényes válaszként elfogadni.

És akkor jöjjön a kérdés:

Kik játszanak vasárnap a Magyar Elit Bajnokság döntőjében?

  • A: WiLD és WSE
  • B: WiLD és THR
  • C: WSE és THR

A helyes válasz betűjelét várjuk tehát kommentben ide a cikk alá és ne felejtsétek: minden helyes válasz +2 RP-t ér a nyereményalapba!

A játék december 6. este 20 óráig tart, sorsolás pedig másnap, azaz szerdán 12 órakor!

UPDATE:

Kisorsoltuk nyerteseinket, gratulálunk Lentulay Krisztiánnak, Minya Csabának, Molnár Zsoltnak, Patócs Csabának, Nagy Noéminek, Soproni Gergelynek és Soóky Dominik Ádámnak! Kérjük, hogy írjatok nekünk Facebook-on privát üzenetet, hogy intézzük a nyeremény átadását!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!