Hirdetés

Újabb nagy név szállt be az esportba, méghozzá az UOL-hoz!

A Unicorns of Love egy újabb támogatóra lelt a Lagardère Sports személyében.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Scheff Konyhája

Scheff Konyhája: Escape from Tarkov

Hirdetés

A Unicorns of Love-ot Európa egyik legerősebb csapatának tartják számon és ezt eddig magabiztosan bizonyítják. A második hét után is veretlenül vezetik a B csoportot.

Eddig is voltak nagy nevek a támogatói között például az Alienware, a Steelseries vagy a Need for Seat és ezekhez a nevekhez csatlakozott ma délután a német Lagardère Sports.

A cég egy szórakoztató és marketing ügynökség, akik leginkább német focicsapatokat szponzorálnak, de ma délután jelentették be, hogy ők is belépnek az esport világába. A német csapatok listája:

Persze, nem csak fociban tevékenykedik a Lagardère Sports, golfban és számos olimpiai sportágban is otthon vannak. A weboldaluk alapján látszik, hogy sokrétű szolgáltatással rendelkeznek, foci stadionokat is üzemeltetnek, többek közt a Groupama Arenát, ami a fradi otthona. Teljes körű marketing szolgáltatást nyújtanak majd, ami magába foglalja a szponzorokkal való foglalkozást, a mezeket, különböző médiajogokat stb. Ez azért nagy lépés a csapat és főleg Sheepy számára, mivel eddig kb. mindent maguk csináltak.

Ha ez az üzlet jól beválik, akkor más német központú esport organizációba is beszállnak. 

Az esport-nak kifejezetten jó, hogy ilyen nagyobb cégek is érdeklődnek. Látszik, hogy mekkora fejlődést vitt végig 2016-ban az egész világon.

Vajon több hasonló cég is beszáll majd az esportba?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés