Már nincs sok kiadó hely az Esport1 LoL Winter Cup-ra!

Már nincs sok kiadó hely az Esport1 LoL Winter Cup-ra!

Február 11-én jön az Esport1 Winter Cup következő online versenye, a helyek rohamosan fogynak, ha nevezni akarsz, most tedd meg!

Nem sok hely marad már az Esport1 League of Legends Winter Cup versenyére, így aki nevezni szeretne, annak nem árt sietni! A színvonal már garantál, olyan nagy csapatok is ott vannak már a nevezettek között, mint a THR, WiLD, WSE, Rift eSports vagy a CBD. Szinte a teljes tavalyi MEB felhozatal itt van, így a minőségi mezőny már biztosított.

Az összesen 64 férőhelyes kupára eddig összesen 68 csapat jelentkezett, viszont ebből 24 még függőben van, mivel nem fejezték be a regisztrációjukat, szóval még tudtok nevezni.

Megmutatnád, hogy te vagy a legjobb LoL-os? Nevezz az Esport1 Winter Cup-ra!

Jobb vagy jungle-ben, mint bluerzor? Jobban fekszik top, mint Csacsinak? Akkor mutasd meg, nevezz a csapatoddal!

Mindenképp érdemes nevezni, mivel hazánk legjobbjaival is összemérhetitek akár tudásotokat, ami egy viszonylag ritka alkalom és tökéletes tapasztalatszerzési lehetőség a kezdőbb gárdáknak is. Értékes nyeremények is várnak a jó helyezést elérő csapatokra és ami szintén nagyon fontos, a nevezés semmibe nem kerül! A díjazások a következőképp alakulnak:

  1. helyezett: 75.000 Ft készpénz a csapatnak + 6400 RP játékosonként + Diadalmas Ryze skin játékosonként
  2. helyezett: 25.000 Ft-nyi hardvernyeremény a CoolerMaster felajánlásával (Devastator II billentyűzet - angol) a csapatnak + 4800 RP játékosonként
  3. helyezett: 25.000 Ft-nyi hardvernyeremény a CoolerMaster felajánlásával (5x Speed RX L egérpad) a csapatnak + 3200 RP játékosonként
  4. helyezett: 1800 RP játékosonként
  5. -8. helyezett: 800 RP játékosonként

Itt tudtok nevezni a versenyre!

A jelentkezés egészen a verseny előttig nyitott, de ahogy már írtuk, a helyek rohamosan fogynak. Természetesen online zajlik majd a kupa, így mindenki a megszokott, kényelmes, otthoni fészkéből tudja villantani a nagy playeket.

A mérkőzésekről természetesen lesz közvetítés, amit a Magyar Esport TV Leaue of Legends csatornáján tudtok követni, a házigazdák pedig LordRyder, Garyan, jó magam, Aioween és egy meglepetésvendég lesz a Youtuberek világából!
Élő videó megtekintése innen: esporthuLOL – www.twitch.tv

Találkozzunk tehát szombaton délután, győzzön a legjobb!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.