Hirdetés

Ismét új játékmód érkezik, a Dark Star skineket ünnepeljük vele

Egy elég érdekes új játékmód jöhet hamarosan hozzánk, ami ráadásul egy teljesen külön pályát is kap.

Hirdetés

Alig pár napja jelent meg a PBE-n az új játékmód, amely Dark Star: Singularity névre hallgat. A Riot már korábban is teas-elt  minket olyan kis videókkal amik Kha'Zix valamint Orianna új Dark Star skinjét villogtatták és persze az új játékhoz is készült egy rövid bemutató.

De most végre azt is lehet tudni, hogy pontosan miről fog szólni az egész. A játékmód maga egy új pályán zajlik, amit Cosmic Ruins-nak (Kozmikus romok?) hívnak, ahol egy Bo3-at kell lejátszani egymás ellen, minden egyes mérkőzésen pontokat kell gyűjteni. Mindenki Dark Star Thresh-ként játszik és úgy tudunk pontokat szerezni ha Death Sentence-el (Halálos ítélet), vagy a Flay-el (Nyúzás) a hatalmas fekete csillagba tudjuk tessékelni ellenfeleinket. 

Első ránézésre ez nem tűnhet túl izgalmasnak, hiszen egyik képesség sem tud egy embert túlságosan elmozdítani. Pontosan ezért lett megnövelve a Q hatótávja, visszahúzó képessége, valamint az E elmozdítása is drasztikusan meg lett növelve. Ráadásul plusz extrákat kapunk, ha a Q átmegy a csillagon, akkor a lánc lángra kap és plusz sebzést oszt ki, a W automatikusan húz vissza valakit, nem kell rákattintani, ez két élű fegyver, mert akár saját magunk elé is húzhatunk egy bajtársat, hogy egy hook-tól megmentsük magunkat. Az E képesség passzív része gyorsabban töltődik ha eltalálunk vele valakit, így nagyobbakat fogunk ütni jóval gyakrabban. Ultija nem lesz, mivel nem erről szól a játékmód. Minél alacsonyabb az életereje valakinek, azt annál messzebb lehet húzni és nyúzni, azaz könnyebben lökhetjük a csillagba, ami ugye pontot ér.

Mit szóltok ehhez az új játékmódhoz?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?