Hirdetés

Külön szervert kapnak a Diamond 1 feletti játékosok Kínában!

Egy új, a többitől teljesen független játékszervert kaptak azok a kínai játékosok, akik Diamond 1 felett vannak.

Hirdetés

A napokban a kínai LoL oldalán jelentette be a Riot Games, hogy egy teljesen új játékszervert kapnak a Dia1+ játékosok. Tudni illik, hogy Kínában több, mint 26 szerver található és ez valószínű az óriási populáció miatt köszönhető.

A Riot mégis úgy gondolta, hogy erre az egyre szükség van. Erre a szerverre nem regisztrálhat mindenki, van egy nagyon fontos követelménye:

Legalább Diamondban, Master Tier-ben vagy Challengerben kell lenned egy másik szerveren, ahhoz, hogy regisztrálni tudj.

Persze itt majd nem kell mindent a legelején kezdeni, a Riot segíti a helyzetünket induláskor.

Egyből megkapjuk 30-as szintet és kapunk megfelelő mennyiségű IP-t is, ahhoz, hogy bevásároljunk rúnából és hősökből.

A besoroló meccseket ugyanúgy le kell majd játszaniuk a játékosoknak. Ha valaki 10 győzelmet ért el a besoroló meccseknél, akkor a maximum szint, amit elérhet az a Diamond 3, de persze Silverbe és Bronzba is ugyanúgy be lehet kerülni. Képzeljünk csak el 10 Challenger játékost, akik Silverben harcolnak a feljebb jutásért.

Persze van jó oldala is a dolognak. Minden szezon végén az előkelő helyen tartózkodó játékosokra felfognak figyelni a kínai topcsapatok az LPL-ből.

Az előszezon Április 17-én kezdődött és egészen Május 30-ig fog tartani. 

Ha jobban belegondolunk, könnyebb lesz majd felfedezni játékosokat. Mindegy lesz milyen rankon játszol, szinte veled egy képességű játékosokkal fogsz játszani és ebből adódóan a fejlődés is könnyebb lesz. Rendkívül okos húzás a Riot-tól!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?