Már megint egy rohanós nap, és azt hinné az ember, lesz ideje elmenni jógára vagy éppen végre beütemezhet egy kis kikapcsolódást? Jó hír! Lesz rá idő, legyen rá idő!

Lehet, hogy nem is tudatosul bennünk, de a mindennapokban gyakran találkozhatunk az öntapadós etikett címkékkel. Például amikor vásárolunk a boltban és elolvassuk az élelmiszerek adatait, amik rendszerint ilyen címkéken szerepelnek, vagy amikor a zöldségekre, gyümölcsökre címkét ragasztunk, miután lemértük őket. Ez utóbbi a sportos és egészségtudatos emberek számára biztosan nem ismeretlen!
Ahogy egy sportoló sem vághat neki felkészületlenül egy versenynek, úgy egy szerszámgép sem hozhatja ki magából a maximumot, ha nincs megfelelően feltöltve az akkumulátora. A sportban és a szerelésben is kulcsszerepet játszik az energiaszint – előbbinél az izomerő, utóbbinál a feszültség és az üzemidő számít.
Ahogy a sportban minden részlet számít, a megfelelő felszerelés, a minőségi pálya vagy éppen a motiváló közönség, úgy a vendéglátásban is kulcsfontosságúak azok a körülmények, ahogy a vendég az ételt elfogyaszthatja.