Hirdetés

A franciák törvényben szabályozzák az e-sportot

Megkötéseket szabtak a profi játékosok szerződéseire.

Hirdetés

Nem újdonság, hogy a komolyabb e-sport kultúrával rendelkező országokban igyekeznek minél biztosabb alapokat teremteni az iparágnak és az egész közegnek: hasonlónak lehetünk most szemtanúi Franciaországban, ahol törvényi szabályozás alá került a kompetitív videojáték.

Első körben definiálták, hogy ki számít profi e-sportolónak Franciaországban: az, aki a Digitális Minisztérium által elismert szervezet szárnyai alatt játszik videojátékokkal, ezért pedig fizetést kap.

Szabályozták a szerződéseket is. Az új törvény szerint legalább 12 hónapos, legfeljebb 5 éves megállapodásokat köthetnek a szervezetek és a játékosok. Kikötötték emellett azt is, hogy 12 év alattiak nem indulhatnak pénzdíjas versenyen.

Európában korábban még nem volt példa arra, hogy törvényi szinten is szabályozzák az e-sportot, így nem kizárt, hogy a franciáknak hamarosan követőik is lesznek az ilyen téren fejlesztett országok közül.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Üzlet - A polisztirol hőszigetelés napjainkban is népszerű

A polisztirol szigetelés napjainkban is igen népszerű homlokzati és aljzati hőszigetelési megoldás. Kedveltsége a kiváló ár-érték arányon alapszik, de az alapanyag tulajdonságai is igen kedvezőek. Éppen ezért nagyon sokan választják ezt, amikor a lakás vagy a ház szigetelésére kerül sor, azonban mint minden más anyagnak, ennek is megvannak a maga előnyei és a hátrányai is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés