FIFA17: Ma este Európa Liga elődöntőbe rúghatja magát a Pancser Police!

Két meccs is terítéken ma este élőben. Érdemes lesz fent maradni és szurkolni.

Parázs összecsapások várhatók ma este is a FIFA17 e-sport porondján! Két mérkőzés, három magyar csapat és reméljük, végtelen sok gól a hazai és nemzetközi színtéren egyaránt! Természetesen élő közvetítés lesz az esport1 Facebook oldalán!

Magyar Kupa Döntő

A liga második évadjának a végéhez közeledve a sorozat is elérkezett a döntőhöz. A Magyar Kupa fináléját rendezik meg ma este 21:00-kor és a résztvevőket látva, szinte biztos, hogy kiélezett és izgalmas párharcot láthatunk majd. A tabella első két helyezettje, a New Hungary és az 1860 Kisfröccs jutott be a döntőbe, ami megerősíti, hogy ők a legjobbak az országban. Gólokban pedig biztos nem lesz hiány: Karika, a New Hungary játékosa 12 góllal áll holtversenyben az élen a Kisfröccsből zsiloviccsal. Minden feltétel adott tehát, hogy kitömjék a hálót mindkét oldalon!

Európa Liga Negyeddöntő

A Pancser Police egyetlen magyar gárdaként már a legjobb nyolc csapat között van, ma este pedig a francia BestouRonflex lesz a magyar csapat ellenfele. A francia gárda a saját ligájában a hatodik, míg a Pancser Police a negyedik helyet foglalja el a tabellán. A meccs a Magyar Kupa döntője után, 22:00-kor fog kezdődni.

EL Negyeddöntők

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!