E-sport menedzser szimulátor! Te kipróbálnád?

E-sport menedzser szimulátor! Te kipróbálnád?

Bizonyára sokan találkoztak már különféle manager játékokkal, legyen az foci, esetleg NBA, de volt már példa játékfejlesztő manager simulatorra is, most kaphatunk egyet, ami külön az e-sportra fókuszál.

Voltatok már olyan helyzetben, ahol azt mondtátok egy-egy e-sport csapatot nézve, hogy ezeket én is el tudnám kormányozni? Ha a válasz igen, talán nem is kell már olyan sokat várni, hogy ezt megtehessük, legalábbis a játékok világában.

Így fog kinézni az új rúnarendszer a játékban

Aioween | 17/06/02 17:30 A tervek szerint legkorábban az előszezonban találkozhatunk velük, vagyis majd az októberi VB után, év vége fele. Az egész újításnak a lényege annyi, hogy a mostani rendszer elég szerteágazó, bonyolult és nem mindig egyértelmű, hogy kire, mikor milyen rúnákat és mesterségeket érdekes hozni.

A kínai Tencent, akié a Riot Games újabb projekten dolgozik ami nem mást, mint egy e-sport manager szimulátor, mely egyelőre a Code Season Seven névre hallgat. A játék lényege az lesz, hogy a League of Legends csapatot manageljünk és juttassunk el a lehető legmesszebb. A kiszivárogtatott képek alapján láthatóan, minden csapat hozzájárulását megszerezték, ami persze nem nehéz, ha tiéd a játék kiadója. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem kell majd olcsó másolatokkal beérni a csapatok vagy a logók terén, hanem ténylegesen zsebünkben lehet akár az egész SKT csapata egy gombnyomásra.

Egyelőre így néz ki a játék, ha hinni lehet a képeknek.

Az egyik képen láthatóan éppen Fakert ölték, ami majdnem hasonlít egy ingame képhez, így talán lehet, hogy végig is nézhetjük a szimulált meccseket, valószínűleg gyorsított iramban. 

Ezt ha jól megcsinálják szinte biztos siker lesz. Ki ne akarna olyan csapatokat "magáénak" tudni, mint egy SKT, egy TSM, vagy akár egy UOL és ha a valóságban nem is, de legalább a játékban a Világbajnok címet megszerezni csapatának. Reménykedünk benne, hogy a képek valósak és tényleg fejlesztés alatt áll a játék, több mint 100 millió játékosból, ha csak minden tizediket fogja meg, az még mindig 10 millió aktív játékos, ami egy mobiljátéknál nem lenne rossz.

Egyelőre hivatalos bejelentés a Tencent-től még nem volt, még az se biztos, hogy a nyugati világban is elérhető lesz-e, de ha a kezdeti sikerek meggyőzőek lesznek, értelmetlen lenne egy ilyen ziccert kihagyni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!