Hirdetés

Saját versenyt szervez az UOL szurkolótábora

Egy újabb nagyszerű lépés a LoveHurtsCrew-től, hogy egy kicsit jobban összehozzák a szurkolókat.

Hirdetés

A Love Hurts Crew a Unicorns of Love saját, hivatalos szurkolótábora, ők azok, akik minden meccsen élőben, a helyszínről követik figyelemmel és szurkolnak csapatukért. Most új kísérletbe vágnak: saját versenyt csinálnak az unikornis rajongóknak! A megmérettetésre június 16-tól egészen július elsejéig ezen a linken tudtok jelentkezni.

A verseny az EUW szerveren lesz, viszont ide nem csapatostól, lehet jelentkezni, hanem egyénileg. A nevezésnél meg kell adni a tavalyi és a jelenlegi divíziódat is, valamint, hogy milyen mentalitással állsz hozzá a versenyhez. A nevezés lezártát követően, július 3-án mindenki megkapja, hogy kik lesznek a csapattársai és 9 napjuk van gyakorolni. A csoportkör július 12-én kezdődik.

A csapatoknak egyeztetni kell, hogy mikor játsszák le a meccsüket. A párharcok Bo2-ben zajlanak majd, a pontozás hasonló lesz, mint az LCS-ben. A győztes 3 pontot kap, ha döntetlen, akkor mindkét fél 1-1 pontot kap. Augusztus másodikáig kell lejátszani a csoportmeccseket, egyenlő pontszám esetén pedig tiebreakerek döntenek arról, hogy mely ötösök jutnak be a rájátszásba, amelyre augusztus hétvégéin kerül sor.

Szóval elő az EUW accokat is irány gyakorolni!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?