Hirdetés

Közel egy év után ismét meccset nyert az Origen!

XPeke csapata, az Origen megtörte az átkot, 10 hónap után először mérkőzést nyertek!

Hirdetés

Az Origen-re nagyon rájárt a rúd az elmúlt közel 1 évben. A csapat egyetlen mérkőzést sem tudott megnyerni, ebből pedig következett, hogy nyílegyenesen zuhantak ki az LCS-ből is. A team comp természetesen széthullott, április-május magasságában az Origen egyetlen emberből, xPekéből állt. Kérdéses volt, hogy az egykori sztárjátékos mit kezd majd ezek után a saját brand-jével, vállalja-e a CS szereplést, vagy eladja a helyét, és felhagy az Origen-es álmaival.

Egy korszak lezárult: kiesett az Origen az LCS-ből

Challengerből LCS-be, LCS-ből vb-re, majd vissza Challengerbe.

Peke szerencsére amellett döntött, hogy új játékosokat szerez, és neki vág a CS-nek. Az új roster a következő: DanDan, xani, ScarletRedHands, DarkSide, Quixeth. Egy az egyben átvették a Wind and Rain CS csapat játékosait, ami eleinte okozott némi nehézséget, hiszen a CS szabályai kimondják, hogy az első mérkőzést az eredeti felállás legalább 3 játékosával kell lejátszani, tehát a Wind and Rain az első héten még nem tudta átadni az egész lineup-ját, így az Origen 2 új játékosával és 3 beugróval kezdte meg CS szereplését. Az ellenfél a Paris Saint-German ötöse volt, akik ellen végül egy nagyon szép 2:0-t hozott az összetákolt felállás, így egész pontosan 317 nap után az Origen ismét győzelmet szerzett. 

Ez egy nagy reménysugár mind a csapat, mind a rajongók számára, hamarosan pedig, ahogy a CS halad előre, kiderül, hogy az Origen feltámad-e a hamvaiból.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?