Az igaz szerelemben nincs akadály, maximum kihívás

Az igaz szerelemben nincs akadály, maximum kihívás

Egy kanadai lány a barátja kedvéért teljesen egyedül megtanult LoL-ozni.

A 24 éves Torontóban élő lány, Chelsea olyan dolgot tett a kapcsolatáért, amit nem minden lány tenne, és tényleg csak az erős párkapcsolatokra jellemző. Pusztán azért, mert a barátjának fontos ez a játék ő is megtanult vele játszani. Ezt a folyamatot, a miérteket és a céljait egy blogban ki is fejtette.

Hogy milyen összhang van Xayah és Rakan között? Egy pentára pont elég! - videó

Elég szép megmozdulást láthatunk az új duohősöktől, ahogy gyakorlatilag ketten feltakarítanak egy egész csapatharcot.

Chelsea kommunikációs menedzserként dolgozik egy irodában, és előszeretettel ugrik váratlanul fejest újabb és újabb hobbikba. Az elmúlt években mászott már sziklát, balettozott és ukulelézett, a következő kihívása pedig a League of Legends volt. 

Elmondása szerint sose volt túl jó kapcsolata a videó játékokkal, nem tudott velük játszani. Anno középiskolai éveiben volt néhány gamer barátja, ám ők se segítették túlzottan ezt a karrierjét, mert azt sem hagyták, hogy a kontrollerükhöz nyúljon. Egyedül Burnouttal játszhatott, mert ott a játékcélja a pusztítás volt, ami neki nagyon ment. Chelsea számára a játékok szorongást jelentettek, ő pedig állítása szerint könnyen kiborul nyomás alatt. Fel is merülhet bennünk rögtön a kérdés, hogy egy ilyen lány mégis miért kezd bele egy olyan sok tekintetben idegőrlő játékba, mint a LoL. A válasz egyszerű. A barátjáért, a kapcsolatáért. 

Chelsea szerint a párja számára ez a játék egy szenvedély. Erről beszél, erről olvas, erről néz videókat, őt idézve: "Eszik, alszik és LoL-t lélegzik." Évek óta játszik vele, és amikor épp nem az Idézők Szurdokában harcol, akkor más forrásból igyekszik fejlődni. 

Chelsea bízik abban, hogyha a barátja szeretne, akkor fel tud majd építeni egy LoL-al kapcsolatos karriert, és szerinte ez a mértékű szenvedély nem hagyható figyelmen kívül. Ám, ha csak hobbinak tartaná meg, ő akkor is mellette áll majd. "Elmondta nekem, hogy úgy érzi nem támogatom a törekvéseit, ami annyiban igaz is volt, hogy én mással szerettem volna eltölteni a közös időnket, de az utolsó dolog, amit akarok, hogy ő úgy érezze, hogy bármiben is visszahúzom." Chelsea mindennek hatására, és hogy szerelmüket halhatatlanná tegye, úgy határozott, hogy megtanul játszani ezzel a komplex játékkal.

"Megkérdeztem tőle, hogy tanítana-e engem, és ettől nagyon boldognak tűnt, de valljuk be, nagyon sok idejét elvette volna, kevesebbet tudott volna ő maga gyakorolni. Szóval titokban elkezdtem egyedül megtanulni a játékot, de feljegyeztem a kalandjaimat, hogy később ő majd jót nevessen rajta, és ne érezze úgy, hogy kimarad ebből a folyamatból."

Chelsea célja először az volt, hogy minél kevesebb halállal vészelje át a meccseket, de amikor rájött, hogy ez kevés a sikerhez, új célokat tűzött ki maga elé. Elérni a 30-as szintet, több gyilkosságot és asszisztot összeszedni, mint ahányszor meghal, PVP mérkőzéseket játszani level 30-as játékosok ellen, a support szerepet minél ügyesebben űzni, csupa olyan, amikre a lelkes kezdők törekszenek. Chelsea 2017 elején fogott bele mindebbe, és nemrég, egész pontosan június 26.-ára el is érte a céljait. Blogját ezzel a gondolattal zárta: "Nem tudok elképzelni számára jobb ajándékot." 

A szóban forgó fiatalember elképesztően boldog volt, amikor megtudta, hogy barátnője mit tett érte. Elmondása szerint először nem is fogta fel teljesen, hogy mi történt. Alig akarta elhinni, mivel ő a barátaival kezdett el játszani, és az ő segítségükkel is eltartott egy darabig mire kiismerte a játékot, Chelsea viszont mindezt teljesen egyedül vitte végbe alig fél év alatt.

Közületek hányan kezdtetek el játszani a párotok miatt?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.