FIFA17 VB: Ma este Franciaország áll a továbbjutásunk útjában!

FIFA17 VB: Ma este Franciaország áll a továbbjutásunk útjában!

Itt egy újabb lehetőség a bizonyításra! Ellenfelünk azonban a vb ezüstérmes Franciaország lesz, vajon ellenük sikerül a régóta várt áttörés?

Miutan az FVPA világbajnokság véget ért, az ITFA folytatódik ma este! Magyarország ellenfele a FIFA17-ben az egyik legeredményesebb és legerősebb válogatott, Franciaország lesz. Számunkra nem sikerült jól a bemutatkozás, miután Kína ellen előbb 1-1-et majd pedig 2-0ás vereséget szenvedtünk. Ha életben akarjuk tartani a továbbjutási szándékainkat akkor legalább 4 pontot kellene szereznünk, de inkább a 6 lenne az ideális.

FIFA17 VB: Kína meglepett minket, Hollandia ellen pedig átaludtunk egy mérkőzést!

TZeus | 17/06/26 17:58 Kína ellen nem találtuk az ellenszert, Hollandia ellen pedig későn ébredtünk. Már csak az ITFA vb-n vagyunk versenyben! Bemutatkozott a magyar FIFA17 válogatottunk az ITFA világbajnokságon is. Kína ellen előbb 1-1-es döntetlent majd egy 2-0-ás vereséget szenvedtünk az F csoport nyitómérkőzésén.

A gallok első fordulós teljesítménye sem volt éppen álomszerű. A korábbi Copa America győztes Venezuela oda-vissza 1-0-ra legyűrte őket. Hozzátartozik a történethez, hogy teljes létszámban egy vallási ünnep miatt nem tudtak kiállni a franciák. A meccs időpontját már nem lehetett megváltoztatni a szabályok szerint. Ezt az előnyt használták ki a dél-amerikaiak és gyűjtötték be a 6 pontot. Ennek ellenére fel kell kötnünk a gatyánkat, a januári nemzeti kupa 2., a májusin pedig győzedelmeskedő Franciaország az életben maradásért fog küzdeni.

Az F csoport jelenlegi állása:

Az ITFA vb selejtezőben a B csoportot nyerték meg 5 győzelem és 3 döntetlennel. Törökországot, Szerbiát, Angliát és Lengyelországot előzték meg és jutottak ki. Van már tapasztalatunk a franciákkal, klubcsapataink több ízben találkoztak a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában is. Az FVPA selejtezőkben ugyan elértünk ellenük egy 1-1-et majd 3-1-re kikaptunk, ráadásul a világversenyeken eddig még nem sikerült kihozni magunkból a maximumot. Ma este nagyon fontos összecsapás vár tehát a Magyar válogatottra.

A mérkőzést este 22:30-kor az Esport1 a facebook oldalán élőben közvetíti!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!