A legrosszabbkor kapta a gólokat a magyar válogatott, az utolsó szalmaszálba kapaszkodhatunk

Óriási bravúrra lenne szüksége a magyar FIFA-soknak ahhoz, hogy továbbjussanak a csoportból.

Hiába szállt harcba két világbajnokságon is a magyar FIFA-válogatott, az FVPA tornáról már kiestek virtuális focistáink, de az ITFA-vb sem indult jól legjobbjaink számára, hiszen Kína ellen mindössze egy pontot sikerült összekaparni két mérkőzésen.

A folytatás nem ígérkezett könnyűnek, hiszen az előzetesen legerősebbnek tartott csoportellenfél, Franciaország várt az ITFA-válogatottra szerda este. Mindkét meccs nagyon szoros volt, ám végül egyik összecsapáson sem a magyarok felé billent a mérleg nyelve: két 1-0-s vereséget szenvedtünk. Különösen fájó, hogy mindkét meccsen igen rossz időpontokban kaptuk a gólokat: az elsőn az félidő előtti pillanatokban, a másodikon pedig alig pár perccel a lefújás előtt.

Franciaország 1-0 Magyarország
Magyarország 0-1 Franciaország

A csoportban ezzel Magyarország 1 pontjával visszacsúszott az utolsó helyre a 4 pontos Kína, valamint 6-6 pontos Venezuela és Franciaország mögé. Mindez pedig azt jelenti, hogy mostantól már nem a saját kezünkben van a sorsunk: ha oda-vissza legyőzzük a dél-amerikaiakat az utolsó fordulóban, akkor is az eredmények kedvező alakulására lesz szükség a továbbjutáshoz.

Bízunk benne, hogy a magyar válogatottnak összejön a bravúr, és nem az utolsó mérkőzéseiket játsszák majd a fiúk a tornán Venezuela ellen!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!