FIFA17 VB: Csoda kell Venezuela ellen és még lehet, hogy ez is kevés a továbbjutáshoz!

FIFA17 VB: Csoda kell Venezuela ellen és még lehet, hogy ez is kevés a továbbjutáshoz!

Az FVPA Világbajnokság után akár az ITFA világversenytől is elbúcsúzhatunk, ha kikapunk a mai ellenfelünktől!

Ez a nyár egyelőre nem a sikerekről szól a Magyar FIFA17 válgotatott háza táján. Sőt, nagyon gyorsan véget is érhet a nemzetközi szereplés ha kikapunk a dél-amerikaiak egyik legjobbja ellen. Kora délután Venezuela lesz az ellenfele Magyarországnak. A második fordulóban hiába játszott erőn felül nemzeti csapatunk, Franciaországtól két egygólos vereséget szenvedtünk. Ez pedig a kiesés szélére taszított bennünket. Lehet, hogy a csoda is kevés lesz ma, dacára annak, hogy a 4 legjobb harmadik is továbbjut a csoportjából.

Az eddig megszerzett 1 pont és az 1-5-ös gólarány nagyon megnehezíti a helyzetünket. Ráadásul rajtunk kívül egyedül az A csoportban játszotta le a 2. fordulót Németország és Brazília. Az elő meccsen a selecao 4-0-ára nyert, a második összecsapáson a nationalelf 2-1-re vissza tudott vágni, osztoztak 3-3 ponton. Így tehát még csak számolgatni sem nagyon lehet, marad az utolsó esély, minél több góllal kellene megverni ellenfelünket mindkét meccsen. Hogy a 7 pont mire lehet elég? Már az első forduló után is kitűnik, hogy a C csoporton kívül legalább 3 pontot már gyűjtött mindegyik harmadik helyezett. 

A csoportunk állása:


(P=lejátszott mérkőzés, Pts=pontszám, W=győzelem, D=döntetlen, L=vereség, GD=gól differencia)

A tavalyi Copa Americana győztes Venezuela eddig kétszer 1-0-ára legyűrte Franciaországot és Kína ellen is vár még rájuk 2 mérkőzés. Nekünk csak abban az esetben lehet bármi esélyünk a továbbjutásra, ha mindkétszer diadalmaskodunk!

Mindkét találkozót az Esport1 Facebook oldalán közvetítjük élőben, 15 órától!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!