FIFA18: Három új liga is érkezhet a Story módba

FIFA18: Három új liga is érkezhet a Story módba

Új történetszálak és új bajnokságok kerülhetnek képbe.

Természetesen minden lentebb leírt infó nem hivatalos egészen addig, amíg a FIFA meg nem erősíti. De utaló jelek már vannak az új "The Journey"-re, azaz a FIFA single player játékmódjára, amelyet először a 17-ben hoztak be. Annak ellenére, hogy a hazai közösségben a kommentelők először érdekesnek, majd a végére inkább laposnak, rövidnek és unalmasnak találták az EA újítását, a fejlesztők óriási sikerként könyvelték el Alex Hunter történetét, aminek természetesen jön a folytatása is. Idáig tart a hivatalos bejelentés, lássuk, mit tudunk az új Journey-ről!

Twitter account egy kitalált személynek

Aki vastagon benne van a FIFA18-ban már és folyamatosan böngészi az új infókat, annak nem új az, hogy Alex Hunter még júniusban regisztrált Twitterre, ráadásul "verified", az a Twitter által hitelesített profilként, ami kicsit furcsa egy kitalált karakterhez, de ez jelzi, hogy jól működik az EA pr gépezete. A kitalált karakterünket megszemélyesítő srácnak még egy közös képe is van Cristiano Ronaldoval munka közben, de egyébként egyáltalán nem aktív a Twitteren. Ettől függetlenül gyorsan összerántott magának 34.000 követőt.

Amit viszont ebből a minimális aktivitásból is kitűnik, azok a bekövetett oldalak: Hunter profilja ugyanis nem csak a PL-t, hanem a La Ligát, a Bundesligát és a Ligue1-et is követi Twitteren, ami arra enged következtetni, hogy az EA háza táján szeretnék kiterjeszteni a játszható bajnokságokat, ezzel behozva egy csomó új történetszálat. Erre utal egyébként az E3 idején kiadott hivatalos trailer is, ahol megszólal pl. Pep Guardiola vagy Thomas Müller.

A Chelsea és a kitalált szereplő is trollkodott egy nagyot egyébként Twitteren, ugyanis Alex Hunterrel jelentették be a hivatalos mezüket a 2017/18-as szezonra.

Ez persze a játék szempontjából nem jelent semmit, ellenben zseniális PR fogás mint a Chelsea, mint az EA részéről. Arról még csak találgatások vannak, hogy mi is lesz majd pontosan Hunter sorsa, de a Twitterét érdemes lesz követni friss infókért. Egyébként pedig jó ötlet az EA-től, hogy a feltételezett új történetszálakkal választási lehetőséget adnak majd a játékosoknak, hogy ők maguk döntsék el, hol akarnak majd játszani, hátha ezzel izgalmasabbá tudják tenni a FIFA18 ezen részét is.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!