Kezdődik a FIFA17 U21-es világbajnokság, már ma este szurkolhattok a magyaroknak!

Kezdődik a FIFA17 U21-es világbajnokság, már ma este szurkolhattok a magyaroknak!

Mutatjuk a magyarok programját, magyar közvetítés ON!

Bár az FVPA és az ITFA világbajnokságokon nem úgy jött ki a lépés, ahogy a magyar válogatott eltervezte, a nyár közepén van még egy nemzetközi viadal, amelyen elindulnak hazánk fiai, ez pedig az U21-es világbajnokság! Az U21 itt azonban nem feltétlenül azt jelenti, hogy minden játékos 21 év alatti, sokkal inkább arra utal, hogy ezen a tornán azok a játékosok kapnak inkább lehetőséget, akik nem fértek be, vagy nem voltak elég jók az "A" kerethez. Szóval ez amolyan B-csapatos torna olyan résztvevőkkel, akiknek még nincs nemzetközi tapasztalatuk. Éppen ezért lesz izgalmas a torna, hiszen a csapatoknak lövésük sincs az ellenfelekről, azok játéktudásáról.

A 16 csapatos mezőnynek nem volt selejtezője, mi az A jelű nyolcasba kerültünk Algériával, Kamerunnal, Spanyolországgal, Görögországgal, Hollandiával, Törökországgal és Olaszországgal. Ahol nincs U21, ott valószínűleg a felnőtt válogatott játszik majd, mivel nem tudnak még egy válogatott csapatot összerakni.

Ami változás a korábbi világbajnokságokhoz, képest, hogy itt minden mérkőzés Bo1, egy nap pedig két meccs van, a magyarok ma, azaz vasárnap játszanak először, 21:15 órától Algériával, 23 órától pedig Olaszországgal csapnak össze hazánk fiai.

Azt még mi se tudjuk, hogy mit látunk majd ma este, de pont ezért lesz izgalmas! Szóval 21:15-től kapcsoljatok az Esport1 Facebook oldalára, LordRyder és TZeus várnak titeket!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!