Thanatos:

Thanatos: "Egy (hajnali) fél négyes végzés után semmi másra nem vágyom, csak hogy bedőljek az ágyba"

A kommentálás nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnhet, komoly odafigyelést és felkészülést igényel és néha biza belefárad az ember, ám Thanatos esetében ez sosem tart sokáig.

Bizonyára sokan elképzelték már, hogy milyen jó lehet a kedvenc játékunkról beszélni több ezer embernek és cserébe még fizetést is kapunk. Saját tapasztalatból mondhatom, hogy valóban felemelő érzés emberek sokaságának átadni a tudásunkat, főleg ha valami újat is tudunk mondani, ám ez cseppet sem annyira könnyű, ahogyan azt többen a Magyar LoLTV-nél is elhitetik velünk.

Sokszor fárasztó is tud lenni, több órán keresztül odakoncentrálni, nem elfáradni fejben és persze szájban, hiszen nem mindegy, hogy mit mondunk és hogy artikulálunk, vagy mennyire összeszedett a beszédünk. Arról nem is beszélve, hogy mindez nem kevés felkészülést is igényel, mindig naprakésznek kell lenni az aktuális patch-ből, különféle csapatokból stb. Ez persze rutinnal javul és ha rutinról van szó, akkor Thanatos, vagyis Kiss Tamás már rendelkezik egy "kevéssel". A Mondocon döntője során kaptuk el egy interjúra, ahol elsősorban a stúdióbeli és élő közönséges kommentálások közötti különbségekre, az újabb kommentátorok beilleszkedésére és persze arra voltunk kíváncsiak, hogy bele lehet-e ebbe valaha is fáradni ebbe. A választ pedig majd Thanatos megadja.

Ti gondolkoztatok már azon, hogy kommentátornak álljatok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!