Újdonságok a FIFA18-ban!

Újdonságok a FIFA18-ban!

A FIFA 18-nál új funkciók hozzáadásával törekednek arra, hogy életre keltsék a játékosokat, a kedvenc futballistáink pedig úgy mozogjanak, ahogyan azt a valóságban a füvön teszik.

Minden évben megy a fogadkozás az EA részéről, az idei FIFA az megújul és jobb lesz, mint az előd. A mézes-mázos szöveg sokaknál már lehet, hogy mindössze egy legyintést ér csak. Viszont nem lehet elmenni a tény mellett, hogy az EA tényleg megtesz mindent, az egyre valósághűbb focis program előállítása érdekében. Természetesen most sem maradhatott el a kedvcsináló a kiadó részéről.

Real Player Motion Technology – Valódi játékosok mozgásának modellezése

Teljesen új, játékot megváltoztató animációs rendszert dolgoztak ki, képkockáról-képkockára modellezi a labdarúgók mozdulatsorát a lehető legfolyékonyabb játékmenet érdekében. A Real Madrid-os Cristiano Ronaldo és más zseniális labdarúgók technikáját egy újfajta motion-capture módszerrel rögzítették. A Real Player Motion Techonolgy révén képesek pontosan visszaadni a játékosok mozgását és érzelmeit, ahogyan az a való életben a pályán is történik.

A játékos személyisége

Ronaldo jellegzetes szabadrúgása, Sterling egyedi lefordulása és Griezmann technikája. Azonnal felismerhetőek lesznek a FIFA18-ban, mivel ez az első alkalom, hogy a játékosok valós mozdulatai, méretei és tulajdonságai alapján mozognak a pályán.

Javított cselezés

Ez az új mechanika lehetővé teszi, hogy magabiztosan vezethesd a labdát a védőkre. Finomabb érintésekkel, szűkebb fordulásokkal és hirtelen sebességváltásokkal támadhatsz majd, ahogyan ezelőtt még soha.

Irányítsd az átadásaid

Íveld be a labdát pontosan, tekerd be a támadóid területére, esetleg játszd meg a mélyről érkező csatárokat. Ezzel az új rendszerrel sokkal több lehetőséged lesz a szelekről!

Ezeket ígéri tehát az EA Sport az idei FIFA-ban, de vajon mennyi valósul majd meg belőle. Nincs már sok hátra a megjelenéséig, ti előrendeltétek már vagy vártok az első véleményekre?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!