A sok arcade tartalom megihletett egy grafikus művészt, íme a Secret Boss Vel'Koz

A sok arcade tartalom megihletett egy grafikus művészt, íme a Secret Boss Vel'Koz

Sajnos ez is csak egy rajongói alkotás. Ezekből mostanság egyre több olyan minőségűt találni, amik simán megállnák a helyüket akár a játékban is, a Riot igazán megvehetne egy-kettőt közülük.

Volt itt már Viktor skin, Jhinre is Pulsefire, Dragon Trainer Heimerdinger, Gate Keeper Karma, csak hogy egy kettőt említsünk azokból a remek alkotásokból, amikkel már mi is találkoztunk. Láthatóan a rajongói közösség tehetségesebb tagjai továbbra sem restek és ontják magukból a jobbnál-jobb koncepciókat.

Ezúttal egy Slown Damn alkotói névre hallgató művész kapott ihletet, minden bizonnyal a Battle Boss skinek és az Arcade tematikájú pálya láttán. A Battle Boss skin családhoz a napokban jelentettek be három új tagot is, de elnézve a rajzokat ez simán lehetne akár négy is Secret Boss Vel'Kozzal együtt.

A szemfülesek észrevehetik, hogy ez a karakter igazából egy inkognítóban lévő Corki, legalábbis annak a pilótája, akik konkrétan Vel'Koz szemében csücsül egy kis pilótafülkében.

A hazatérési animációja is nagyon menő. régi játkokat idéző hullák és persze gondolatbuborékokban elhelyezett gondolatok szerepelnek, lábak híjján Vel'Koz cipőkről álmodik.

A Q-ja egy régi típusú pixeles lánggal repülő rakéta, amit láthatóan egy kijelölt célpont fele lő, hogy ez pontosan kire akar utalni, azt nekem nem sikerült megfejtenem, de talán nektek sikerül.

W-je szó szerint felhasítja a pályát felfedve előttünk az Idézők szurdoka alatt lévő lávafolyamot (?), így már érthető miért van ennyi forró helyzet a meccsek alatt.

Az E-je, amivel fel is lehet kicsit dobni az ellenfelet egy kisebb robbanáshoz hasonlít, legalábbis a gombafelhő szerű lángok a végén nagyon erre hajaznak.

Végül az ultija egy igazi halálsugár, lila hatással, természetesen a pixeles hatás itt sem maradhatott el.

Az eredeti képeket Slown Damn artstation oldalán nézhetitek meg, a képekhez egyébként csak Photoshoppot használt fel, így ezeket lemodellezni elég nagy munka lenne, de ezért a látványért talán megérné.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.