Mi lesz a FIFA18 legjobb újítása? Csere pillanatok alatt!

Mi lesz a FIFA18 legjobb újítása? Csere pillanatok alatt!

Az EA Sports egy újabb impozáns újításról rántotta le a leplet. Bemutatkozik a „gyors cserélés” funkció.

Közel járunk már a legújabb labdarúgó szimulátor program megjelenéséhez, a kiadó éppen ezért folyamatosan meglep minket valami új információval. Az egyik legfontosabb változás a „quick sub”, azaz a gyors cserélés lehetősége. Szélsebesen és lendületesen hajthatunk majd végre cseréket anélkül, hogy a menüben kalandoznánk és vesztegetnénk az időnket. Jelenleg csak a játék szüneteltetése után tudjuk kiválasztani, mely játékosunkat szeretnénk lehozni.

A FIFA18-ban, ha kimegy a labda, az alsó sarokban a játék felajánlja lehetőségként, hogy a sérült vagy gyengén teljesítő játékost a legmegfelelőbb emberre cseréljük. Ezt a menüt a Playstation-ön az R2, Xbox-on az RT megnyomásával kezelhetjük.

A legjobb megoldás azonban, ha mérkőzések előtt testre szabjuk a „quick sub-ot”. Még mielőtt elkezdődne egy találkozó, a felállás és a kezdőcsapat mellett lesz lehetőség kiválasztani a gyors cseréket a padról. Akiknek tehát van tervük, hogy kikkel szeretnének később számolni a meccs folyamán, előre beállíthatják pontosan. A taktikailag merev játékosoknak és úgy általában véve ezzel a megoldással a játék sokkal gyorsabb lesz.

Így néz ki élesben:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!